Nákupy a novinky za září 2023

Vítám Vás v novém měsíci a u záříjových novinek, jako by to ale bylo před pár dny, kdy jsem sepisovala srpen. Co se týče září, tak kosmetiky tu mám opět méně a převládají věci do domácnosti, ráda bych Vám ukázala i nové knihovny, pak jsem kupovala ještě pár nezbytností a podzimní dekorace, jen tu chybí asi tři plechové květináče, ale ty uvidíte třeba rovnou v akci v randomu.

Kosmetika
Od Australian Bodycare jsem si vybrala celou sadu proti padání vlasů. Mám tu šampon a kondicionér a poté sérum, olejíček a dokonce jsou v nabídce i vitamíny na vlasy, tak jsem moc zvědavá, přijde mi, že vlasy jsou teď všude. Také uvidím, jak mi vlasovka sedne, protože ta klasická řada mi vůbec neseděla. Krém na ruce byl dárek.


Přišlo mi pár novinek od české značky Schminka. Balíčky jsou vždy překvapení a udělají obrovskou radost, tahle spolupráce mě moc baví. V balíčku jsem našla paletku stínů, ty půjdou ale soutěže, dále nádhernou rtěnku v podzimním odstínu a krásnou maličkou svíčku.

V září jsem měla možnost zúčastnit se představení nové řady Rose Premium od Astrid. Domu jsem si odnesla celou dárkovou kazetu se všemi produkty. Jelikož je ale určená pro věkovou kategorii 55+, tak udělá radost mamče.

Domácnost
V Kiku jsem narazila ještě na další skleněné dózy s králíkem, asi to jsou vždy nějaké skladové zbytky, protože už před létem mi paní tvrdila, že to byla velikonoční limitka a stejně sem tam na ně zas narazím. Růžovou dózu jsem vzala na cukr a protože jsem furt nemohla sehnat nic do kuchyně na houbičku atd (všude plast a to nechci), nakonec jsem vzala tenhle košík a vypadá to dobře.

Chtěla jsem nějakou hezkou sadu nádobí, ale buď se mi nic neíbilo, nebyla to celá sada, nebo to vycházelo na strašně moc, skončila jsem u Ikei. Vzala jsem tmavě šedou sadu a asi to je nejlepší výběr, obzvlášť za ty peníze.

V Sinsay jsem natrefila na tuhle krásnou dýni a ještě i podzimní chňapky, ale jinak u nás byl ten podzim docela probraný. Váz není nikdy dost, takže jsem za pár korun přibalila růžovou vázičku a moc mě zaujal závěsný koš na kytky.

Úterky v Sinsay bohužel už neměli, ale natrefila jsem na jedny v Tesco a stály kolem stovky.

Babička chtěla, abych si vybrala něco do domácnosti, že by mi to ráda koupila. V Jysku jsem si tedy vybrala fakt velkou vázu, která mi doma chyběla a aspoň nebudu muset ty velké kytky tolik zastřihovat :D A ještě jsem si přihodila rohožku s Grootem :D

A vrháme se na knihovny. Původně jsem si říkala že přes celou chodbičku udělám knihovnu, ale mně se ta dlouhá chodbička docela líbí a vlastně ji úplně zazdívat nechci, takže jsem se vrhla na zútulňování a v Jysku koupila takovouhle knihovnu, která vypadá krásně a spíše mi bude sloužit jako taková ozdobná police.

V obýváku do rohu se mi ovšem nějaká ta klasická knihovna vejde, takže jsem pořídila vysokou a úzkou knihovnu z Ikei s názvem Billy. Na té je praktické to, že tu Ikeu prostě můžete nadále různě dokupovat.

Vrhly jste se na podzimní dekorace?
Nebo kupujete podzimní šatník?

8 komentářů:

  1. Ta dýně ze Sinsay prostě nemá chybu, zamilovala jsem si jí hned na první pohled! :D :)) Krásné kousky jsi ulovila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Billy máme v obýváku taky - jen v tmavé. Jinak se mi líbí nádobí, chňapka a ta bílá váza. Astrid kosmetiku (sérum a jeden krém zrovna testuji)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já se přiznám, že nedekoruju v tom našem jednopokojíku sotva projdeme k posteli :-D a není kam dát ani věci vskutku nezbytné natožpak nějaké okrasy. Už se hrozně těším až budeme mít bydlení, ale zatím vyvážíme furt bordel, takže opticky to moc nepřibývá. Podzimní šatník už mám naštěstí z let minulých a nejvíc teď utrácím za jídlo, naftu, zubaře a pak z těch radostnějších věcí za kosmetiku, protože mám docela spotřebu.

    Snažím se si dny dělat hezčí i tím, že jsem se v poslední době začala více líčit a připravovat si v hlavě oblečení na další den. Příští měsíc budu muset dokoupit nějakou dekorativku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sadu nádobí jsme v Ikee kupovali před pár měsíci taky a za mě naprostá spokojenost :) Podzimní dekorace jsem vytáhla z minulého roku, ale přijde mi, že jich máme strašně málo, tak bych ráda ještě něco málo dokoupila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ten bílý regál je super, dekorace také a nějaký PR balíček od Schminky by se mi taky líbil. ☺♥ Hezký večer přeji.

    OdpovědětVymazat
  6. Obě knihovny vypadají moc hezky a moc se mi líbí i další nákupy do domácnosti, taky teď v těchto obchodech za různé doplňky nebo potřeby do domácnosti utrácím nějak víc než dřív:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám teď plno produktů od Australian Bodycare, tuhle vlasovku už mám spotřebovanou a jsem z ní nadšena!
    Jinak se mi moc líbí ta váza a knihovna :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sadu nádobí z ikei mám taky akorát v bílé

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...