Velký jarní úklid se značkou Pulirapid

Vánoční úklid je klasika, ale děláte i větší jarní úklid a očistu? Vysmejčit vše od půdy po sklep, kdo teda nemá, tak sakumprásk vzít celý byt od rohu do rohu, utřít prach i tam, kam běžně nelezeme, vytřídit šatník, umýt okna...

Mně před nějakou dobou přišla na vyzkoušení značka Pulirapid, přiznávám, že pro mě naprosto neznámá, ale co jsem tak koukala, tak se nejedná o novinku a můžete koupit dokonce i v DM drogerii.


Spreje jsou ideální na takový ten běžný i každodenní úklid. Účinně odstraňuje vodní kámen, zaschlé kapky či skvrny od mýdla. Je to skvělý pomocník do koupelny, tak i kuchyně, kde nejen odstraní vše, co je třeba, ale zabraňuje i opětovnému usazování.

Ideální na dřezy, vodovodní kohoutky či sporák. Stačí nastříkat, buď smýt vodou a poté vzít do sucha, nebo setřít vlhkým hadříkem, zkrátka tak, jak jste zvyklé uklízet. Tuhle růžovu verzi jsem si oblíbila nejvíce, obsahuje přírodní ocet a krásně voní.

Modrá verze ve spreji slibuje úplně to samé, co růžová, jen se jedná o klasickou verzi bez octu a méně voní, má spíše neutrálnější vůni. Různé spreje mám na každodenní úklid nejraději, třeba i po vaření stačí stříknout, setřít a je hotovo.

Kromě sprejů nabízí značka i lahve, které zas oceníte především při důkladném úklidu. Buď můžete zas aplikovat přímo z lahve, nezdá se to, ale dávkování je úplně v pohodě a precizní. Buď rovnou setřete, nebo necháte při větší nečistotě nějakou dobu působit. Případně pokud čistíte větší plochy jako jsou dlaždičky, keramiky či i podlahy, tak ředíte 2-3 uzávěry na litr vody.

Vyčistit můžete i příbory, sklenice či jídelní soupravy, kde naředíte 4 uzávěry s litlem vody, necháte dané předměty až 15 minut louhovat a poté opláchnete vodou. Tenhle produkt už hodně smrdí chemií, má silnou parfemaci, takže opravdu spíše na ty větší úklidy, než používat denně.

Barter spolupráce s Pulirapid.

Znáte značku?
Co používáte při běžném úklidu?

5 komentářů:

  1. Tuto značku mám velmi ráda. Jejich přípravky jsou podle mě jedny z nejlepších. Teď se chystám na pořízení té růžové pasty, doma nyní nejvíce využívám růžovou sprej, který si rozhodně koupím ZNOVU. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku jsem jen zahlédla někde v obchodě, nicméně osobní zkušenost s produkty mi zatím chybí. Ale asi to budu chtít změnit, docela mě zaujaly:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla teď jeden z jejich přípravků v boxu, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Běžně kupuju úklidové prostředky z DMka - jejich brand Denkmit

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale moc ráda někdy vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značka mi nic neříká, ale určitě stojí za to.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...