Dr. PawPaw - Víceúčelové balzámy

O značce Dr. Paw Paw jste již určitě slyšely, minimálně na instagramu jste barevné balzámy zaznamenaly a sehnat se dají dokonce i v DM drogerii. Sortiment je již hodně rozšířený, kromě balzámů nabízí třeba peelingy na rty či dokonce řadu péče o pleť.

Mě nejvíce lákaly právě balzámy, potřebovala jsem zjistit, jak úžasné jsou. Značka je založena na výtažku z papáji, která vyživuje a její účinky jsou dlouhodobé. Balzámy jsou vegan, samozřejmě netestované na zvířatech a až 98% složek je přírodního původu.


Peeling a balzám na rty 2v1
Než se vrhneme na balzámy, tak bych Vám ráda prvně ukázala kalíšek, který v sobě skrývá peeling a balzám. Kalíšek má v podstatě dvě patra, kdy v horním se nachází cukrový peeling, který ze rtů odstraňuje odumřelé kožní buňky a šupinky. Obsahuje ricinový, olivový a slunečnicový olej, extrakt z papáji či aloe vera.

Tenhle peeling je dokonalý, obecně mám moc ráda cukrové peelingy, mají spoustu zrníček, která jsou opravdu citelná, takže rty krásně peeling promasíruje a zjemní. A ta vůně, bože, to je dokonalost, sladce voní a chutná po ananasu, je úplně k sežrání.

Ve spodním patře se nachází ikonický produkt této značky a to víceúčelový balzám s výtažkem z papáji, ricinovým, slunečnicovým a olivovým olejem, rozmarýnovým extraktem a aloe vera. Právě díky tomuto balzámu značka vznikla a to když manželé Patersonvi hledali způsob léčby ekzému pro svou malou dceru a objevili účinek papáji.

Víceúčelové balzámy
Všechny balzámy mají několik využití a podobné složení, které je hydratační, hojivé a celkově super pečující. Verze Original je bezbarvá a samozřejmě je nekoupíte pouze v kalíšku s peelingem, ale i v tubě. Poslouží nejen na suché a popraskané rty, ale oceníte i na suché tváře, promaštění ekzému a různých vyrážek či na nehtovou kůžičku a namáhané lokty. Má hutnější texturu, která až připomíná masku.

V nabídce seženete i tónované balzámy a ty jsem si také velmi zamilovala, obzvlášť verzi Hot Pink. I tyto balzámy mají pečující složení a lze je použít několika způsoby. Samozřejmě na rty, to po nich hodně sahám dny, kdy mám chuť na barvu, ale zároveň nechci výraznou a těžkou rtěnku. Na rtech působí lehce a to i přes hutnější texturu a barvička se do rtů jakoby vpije, takže i nějakou dobu vydrží.

Ovšem balzám lze použít i místo tvářenky či očních stínů. Balzámy jsou celkem dost pigmentované, takže na tváře a oči to chce mít lehčí ruku a spíše vklepávat, ovšem pak dobře drží, balzám se nerozpíjí, neleze do vrásek, takže výdrž na jedničku.

Barter spolupráce s Dr. PawPaw.

Znáte víceúčelové balzámy?
Zkoušely jste něco od značky?

5 komentářů:

  1. Víceúčelový balzám jsem ještě neměla. Ale přiznám se, že nemám moc v oblibě balzámy nebo lesky v kelímku nebo tubičce, mnohem víc mi vyhovují klasické vysouvací (připadně s aplikátorem)

    OdpovědětVymazat
  2. Hned zítra letím do DMka :D Koukala jsem, že mají i malou 10ml verzi, což je super na vyzkoušení. Poslední měsíce mi často praskají rty, tak musím tenhle zázrak taky vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou právě menší verze, což je super 😁 Určitě mrkni minimálně po tom originálu:)

      Vymazat
  3. Slyším o nich poprvé. Já mám balzámů na rty vždy velkou spotřebu, zejména přes zimu a jaro. :)

    OdpovědětVymazat
  4. O značce už jsem slyšela, nicméně jsem ještě neměla tu čest nic vyzkoušet. Ale rozhodně mám v plánu to napravit, balzámů na rty není nikdy dost, o to víc, když jsou vlastně víceúčelové, to se hodí hlavně na cestování, kdy šetřím každý gram, abych se vešla do váhového limitu zavazadla:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...