Annabelle Minerals - Lisovaný minerální make-up

Objevila jsem kouzlo minerálních make-upů a to díky značce Annabelle Minerals. Pleť mám hodně suchou a citlivou a ač je jinak hezká, bez make-upu si nedovedu představit líčení, minimálně alespoň kvůli sjednocení. Ne každý ale samozřejmě sedí, spousta vleze do vrásek, zvýrazní šupinky či vypadá nepřirozeně...

Tento make-up nemá pouze funkci dekorativní, ale i pečující. Obsahuje přírodní složky jako je slunečnicový olej, který zabraňuje ztrátě vody, vitamín E zpomaluje proces stárnutí a skvalan společně s extraktem z aloe vera hydratují a vyhlazují.

Annabelle Minerals má v nabídce ještě sypký make-up, tahle lisovaná verze je ovšem super praktická, navíc balení má v sobě i zrcátko a celé je to super skladné.

V nabídce je spousta odstínů, na stránkách si můžete i díky možnosti nahrát Vaši fotografii, zvolit ten ideální. U mě zaúřadoval trošku šotek a do krabičky s vybraným odstínem vložil světlejší make-up, ale nějak jsem se s tím popasovala. Odstín Sunny Sand je tedy poměrně dost světlý se žlutým podtónem.

Já se úplně zamilovala, tohle je pro mě objev roku a je stejně dokonalý jako jeho sypký kolega. Výborně se s ním pracuje, nanesete na štětec v podstatě jak pudr a aplikujete. Make-up spíše hezky sjednotí, než že by vyloženě kryl,  třeba kruhy pod očima a červený nos nezvládne, je potřeba korektor. Vypadá neskutečně přirozeně, pleť je svěží a sjednocená. Vypadá dobře po celý den a to i když třeba slzím, nebo mám samozřejmě nos odřený, tak stejně pleť nepůsobí na první dobrou flekatě.


Barter spolupráce s Annabelle Minerals.

Znáte Annabelle?
Zkoušely jste nějaký minerální make-up?

6 komentářů:

  1. Ahoj, značku znám, ale ještě jsem od nich nic nezkoušela :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo, značku znám dobře, měla jsem make-up a tvářenku. Pudrový minerální make-up mi neskutečně vyhovoval, ale je to hodně dlouho. Potom jsem nějak ztratila zdroj, škoda. ☺ Krásný nedělní večer přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Annabelle znám, ale konkrétně tento pudr ne a musím říct, že vypadá moc hezky, už jen tím balením:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...