Balzám na rty od Lavery

Tak se podíváme taky na něco jiného než jsou řasenky, krémy apod. Tentokrát to bude balzám na rty, který jistě většina z Vás používá, ja osobně se bez balzámu na rty neobejdu.

Něco k firmě Lavera
Firma laverana GmbH byla založena roku 1987 jako rodinný podnik na malém statku poblíž Hannoveru s cílem vyrábět opravdovou přírodní kosmetiku. Dnes má přes sto zaměstnanců a patří mezi čtyři nejvýznamnější výrobce přírodní kosmetiky na světě.
Záruka kosmetiky: výrobky neobsahují parafín, silikon, vazelínu ani jiné ropné produkty, žádné syntetické konzervanty, emulgátory, barviva a parfémy, výrobky nejsou testovány na zvířatech

Tento balzám na rty pochází z řady Basic sensitive.Obsahuje jojobový a mandlový olej, díky kterému jsou rty jemné a vláčné.Dále přírodní vosky a bambucké máslo( poskytuje UV ochranu a výživu), které chrání rty před nepříznivými vlivy prostředí, především teď v zimě.
Balzám má certifikáty přírodní kosmetiky Organic a NaTrue.


Já jsem s balzámem maximálně spokojená. Rty mám poměrně popraskané, hlavně mám hrozný zvyk, že si spodní ret koušu(většinou když se soustředím, nebo nudím:D), ale balzám je hezky zvláční a popraskanou kůži zahojí a to stačí jen 1x-2x namazat. Na rtech vydrží přes hodinku, ale ono není třeba mazat pořád, aby rty nebyly vysušené. Sice po tý hoďce na rtech už moc cítit neni, ale rty jsou hydratované. Je bezbarvý, zanechává jen vlhký povlak.


Balení: 4,5g
Cena: 89Kč
Hodnocení: 5/5

5 komentářů:

  1. Na tento balzám nedám dopustit.. je vážně výborný :).. A mě se při nanášení nezasouvá zpátky :)..

    OdpovědětVymazat
  2. Asi si ho zařadím mezi balzámy, které chci vyzkoušet :-)Vypadá dobře a na přírodní kosmetiku ani není tak drahý...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tento balzam nemôžem povedať nič zlé, je najlepší!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...