Tvářenka Fleur de Santé

Když jsem tvářenku dostala, měla jsem z ní hroznou radost. Tvářenka se zrovna hodila a ten krásnej obal, vypadá luxusně.
Tvářenka má hedvábně jemné složení, lícím dodá barvu a zvýrazní je. Je obohacena o vitamín E, který chrání proti volným radikálům a proti negativním vlivům prostředí.
Mám odstín Soft peach, což je taková cihlově oranžová. Hodně jsem si ted oblíbila růžové odstíny, či hnědé, ale nevadí. Tvářenka je vysoce pigmentovaná, uff, žádnou takovou jsem snad ještě neměla. Pokud nechcete vytvořit silnou, ošklivou vrstvu, doporučuju vyhnout se štětečku, kzerý je součástí balení. Mě přijde, že tim se hezké líce neudělají. I když je hodněš pigmentovaná, lze dosáhnout krásného přirozeného líčení. Po nalíčení vypadá krásně.

Tvářenku seženete ve třech odstínech - Soft peach, Soft rose a Chestnut glow..
Balení jak jsem psala působí luxusně. Lesklý desing do modra, uvnitř navíc štěteček a praktické zrcátko. Desing tvářenky má u mě za jedna. Navíc je docela bytelný, nehrozí, že by se v kabelce otevřela.
A co se týče výdrže, ta také neni marná, vydrží mi celý pracovní den, takže asi jako většina tvářenek.
Obsah: 5,2g
Cena: 269Kč
Hodnocení: 5/5
Tvářenka je bohužel dražší, což je škoda. Mám ráda tvářenky od Essence, které jsou mnohem levnější, ale zas na druhou stranu tahle tvářenka je už trochu jiná kategorie. :)

6 komentářů:

  1. Já poslední dobou strašně zbožňuju tvářenky... ale musím s tebou v jednom souhlasit, hodně lidí essence tvářenky dost uráží (já jinak essence zas tak moc nemusím), ale zrovna jedna jejich tvářenka je snad moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z limitky Class of 2013 a lepší jsem nikdy neměla. Jen mě mrzí,že je to limitka a už ji pak neseženu. :(

      Vymazat
  2. Já s tvářenkama teprve začínám, takže mám doma nějakou starou a pak od Clinique, kterou chtěla budoucí tchýně vyhazovat, tak jsem se jí ujmula. Ale moje další tvářenka, kterou si pořídím bude asi od Essence, protože jsem na ně slyšela samou chválu :-) Navíc je lepší vyhodit pár korun za Essence, než dát necelý 300 a pak mít takovouhle průměrnou tvářenku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky chci další tvářenky z Essence, ale počkám si na ty limitky,kde mě prostě lákají nejvíce. :D

      Vymazat
  3. Ten odstín na mě působí jako barva sedřené kůže :D Osobně jsem od Fleur de Santé nikdy nic nezkoušela a výrobky,s nimiž se setkávám v recenzích na blozích, mě ani ke koupi nelákají....Jinak málokdy se stane, že je u výrobku přiložen kvalitní šteteček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tuhle kosmetiku ráda,je mi docela sympatická. Hlavně se objevuje ve všech beauty boxech,takže vyzkoušim od ní více výrobků a to mi vyhovuje. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...