Březnový Ladybox

Tak konečně dorazil další boxík. Dnes měly dorazit oba,ale nakonec se mi druhý někde zasekl a přijde až zítra. Škoda,těšila jsem se, ale máme tu aspoň Ladybox a myslim, že tenhle měsíc stál za to.
Krabička přišla stejná jako minule, černá s růžovým nápisem, hezká a elegantní. A se spoustou oceněných produktů.

A obsah krabičky:
  • Lak na nehty Illamasqua - 15ml, plné balení
Na tuhle značku LB lákal a poodhalil, že se v boxu objeví a každá určitě očekávala co to bude. Tyto laky jsou dobře hodnoceny jak vizážisty, tak zákazníky a blogerkami. Jedná se o perzonizovaný produkt, přišel mi v odstínu Viridian, což je zelená. Krásná barvička.
  • Zpevňující sérum na dekolt a poprsí Eveline - 50ml, cestovní balení
Vyplní, modeluje a zpevní poprsí. Podobný produkt jsem nedávno dostala od Dermacolu, ale to vůbec nevadí, aspoň mám jedno v zásobě. Prevence je třeba. Víte,že když spíte na boku, níčíte si tim dekolt? Právě proto je třeba mazat a mazat. :)
  • Salcura Antiac Acne clearing spray - 15ml, vzorek
Tento produkt už byl v Senzaboxu, opět se jedná o personizovaný produkt, kdy jste si mohly vybrat bud sprej na akné, nebo sprej na ekzém. Netrpim ani na jedno, takže produkt, který ani trochu nevyužiju. Stejně jako předtim, putuje k bráchovi.
  • Weleda čistíci tonikum 2v1 - 10ml, vzorek
Weleda je přírodní kosmetika, terá získala ve světě už spoustu ocenění. Tonikum vyčistí pleť do hloubky, posiluje a zklidňuje pleť. Mě teda šíleně smrdí, ale to nějak zkousnu a rozhodně využiju.
  • Balzám na rty Líběj mě! od Ladybox - 10ml, plné balení
Tohle je pecka, Ladybox má vlastní kosmetiku a naprosto úžasnou. Má sladkou jahodovou vůni, voní jak jahodová tříšť, zmražené jahody a nevim co všechno ještě. Za mě rozhodně nejlepší produkt, vůně si mě prostě získají. Jsem zvědavá, zda takovýto produkt je jen vyjímka, nebo se můžete těšit na více.
  • Palmer´s CBF Massage Cream for stretch marks - 30g, cestovní balení
Obsahuje vysoký obsah kakaového másla, vitamín E a kolagen s elastinem pro namáhavou pokožku, pro prevenci prosti striím, ale pečuje i o suchou pokožku. Z totohle krému mám radost, strie mám, sice ne nějak hodně, ale mám, tak doufám, že aspoň malinko je stáhne. Má vonět jako čokoláda, ale to nevoní, vlastně nic moc necítim. I tento produkt dostal několik cen.
Recenze zde

  • Bio čoko-kokosky s Fair Trade čokoládou z Biopekárny Zemanka - 30g, vzorek
Zda jídlo patří do beauty boxů je hodně sporné, kokosky ale byly tak výborné, že nakonec velmi potěšily. Takže asi měnim názor, je to fajn pro zpestření. Bohužel kokosky nevydržely do focení, takže fotka jen půlky pytlíčku :D

Objednávaly jste tento měsíc? A jak jste byly spokojené? Já teda velmi, krabička se opět povedla a velmi potěšila.

5 komentářů:

  1. Já teda trochu lituji že jsem si ho neobjednala :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pomáhají nějaké ty Push Up krémy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s nim ještě pořádně nezačla,až budu mít více ozkoušený,dám vědět a napíšu recenzi,ale nevim,zda to k něčemu bude,s pevností apod problém nemám,prsa mám dobrý :D Spíš mi jde o to,abych časem neměla ten vráčitej dekolt a tak. Co jsem ale koukala na recenzi třeba Dermacolu,tak že by účinkoval,tak prý ne.

      Vymazat
    2. Taky nemám s prsama problém, ale přecejen stárnu, tak ať vím :D Díky a budu se těšit na recenzi :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...