Sprchový gel Adidas Smooth

Tahle řada sprchový gelů má šest variant. Každá varianta má svoji vůni a pečující ingredience.
Balení má moderní design evokující ženské křivky. Na každém balení je vyobrazena jiná silueta ženy a vyjadřuje určitou náladu.


Mám doma variantu Smooth, tento sprchový gel jsem dostala. To jsou takové ty dárky, které potěší a nedá se jima moc co zkazit. I když já osobně bych si Adidas nekoupila, už jen z toho důvodu, že to je sportovní značka. :D
Ale ke gelu, gel čistí a pečuje o pokožku. Hydratuje a pomáhá udržovat rovnovýhu pokožky.
Obsahuje mikročástice, které pokožku zjemňují. Je to vlastně něco jako peeling, z toho jsem byla nadšená, ale musim říct, že mikročástice jsou opravdu jemný, takže pokud čekáte, že po tomto gelu budete mít krásně hladkou a jemnou pokožku, tak nebudete. I takový pleťový peeling od Garnier má daleko drsnější mikročástice. Ale pokožku je poměrně jemná, zanechává na ni takový povlak, první jsem myslela, že je to špatně smytý gel, ale ne, to tak jen působí.
A něco k vůni, vlastně nevim k čemu bych ji přirovnala, je poměrně jemná, sladká, ale rozhodně nevoní po žádnym ovoci nebo podobně. Ale voní dobře.

Obsah: 250ml
Cena: od 46Kč
Hodnocení: 3/5

4 komentáře:

  1. Mám ten vitality, taky jako dárek a voní úplně úžasně! :) Hrozně ráda se s ním umývám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ted doma nahromadilo tolik sprcháčů že nevim jakej dřív. :D

      Vymazat
  2. Mám fresh do fitka, docela příjemný, ale není tak moc fresh, takže ho asi vyměním za pánský:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...