MUFE - Aqua eyes Waterproof eyeliner pencil

Od téhle značky, MUFE, jsem měla možnost vyzkoušet zatim jen řasenku, která mě ale poměrně zklamala. Rozhodně bych nedala sedm stovek za řasenku, která je zcela průměrná, neli podprůměrná. V minulém Senzaboxu byl další produkt a to v podobě tužky na oči. Tužky na oči používám, ale převážně jen jednu s glitrama, která mi naprosto vyhovuje. A co tahle, propadák jako řasenka, nebo právě naopak?

Jedná se o voděodolnou tužku na oči, vysoce pigmentovanou. Tužka je opravdu krásně černá a drží celý den. Nerozmazává se, nebledne. Co se týče voděodolnosti, přesně takhle si představuju voděodolný produkt, jen vodou to prostě nejde dolu, i když jsem se to snažila drhnout sebevíc, linka mi stále zůstávala a to ve skoro stejný podobě, jakou jsem jí nalíčila.

Tužka má krémovou texturu, nedráždí oči. Aby jste dosáhly vyrázné černé linky, vůbec nemusíte na tužku tlačit. Maluje téměř sama, to mě potěšilo hned jak jsem ji ozkoušela. Je to jedna z mála tužek, která si mě opravdu získala, když chci výraznější sexy líčení, automaticky sahám po tomto produktu.
Když se ale zamyslim, nejsem si jistá, zda bych za tužku dala čtyři stovky...

Cena: 400Kč
Hodnocení: 5/5

2 komentáře:

  1. Já právě miluji tu řasenku a tuhle tužku až tolik nežeru. Není špatná, ale jsou lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já právě moc tužky nezkoušim,mám tu jednu svoji,kterou používám xlet. :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...