Z lásky Gabriella Salvete - Řasenka D`amore



Značka Gabriela Savete si pro nás připravila dvě novinky, kolekci laků Stars, ty mimochodem doporučuju, jsou krásně pigmentované, třpytivé a mají úžasné barvičky. A pak novinku v podobě řasenky, která nese jméno D`amore. Už jen název a desing řasenky mě nadchnul.
S poslední řasenkou od této značky, Diamante, jsem byla nadšená. Byla to nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla. Tuhle novinku jsem dostala a hned se šla zkoušet.

Řasenka je hezky pigmentovaná, má hezkou černou barvičku. Řasy poměrně dobře zahustí, ale co zvládá naprosto dokonale a na 100% je jejich prodloužení. Naposled jsem psala o řasence od Astoru, která slibuje oči jako panenka. Ale jestli nějaká řasenka Vám udělá oči jak pro panenku, tak je to zrovna tahle novinka D`amore. Řasy jsou nádherný, dlouhý..
Oficiální popis: Tak, jako tvar řasenky symbolizuje ženskou siluetu, která je oděna do černých šatů, tak stejným způsobem obléká řasenka také vaše řasy.

Řasenka má plastový kartáček, který je speciálně tvarovaný pro natočení řas. Kartáček je takový, bambulkový. :D Řasenka drží celý den bez rozmazání, neobtiskává se. Stejně jako Diamantovou, tuhle jsem si taky zamilovala. Přijde mi, že nejlepší řasenky vůbec najdu právě u této značky. 

Obsah: 12ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 5/5

2 komentáře:

  1. Tuto řasenku mám v plánu vyzkoušet,no podle tvého článku asi poběžím do obchodu hned zítra :)

    http://merydecay.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...