Bahenní pleťová maska od Anatomicals

Pleťové masky mám velmi ráda. Většinou v sobotu ráno si na obličej nějakou napatlám a mám hned takový dobrý pocit. Proto když se mi do rukou dostala další maska, tentokrát od značky Anatomicals, měla jsem pochopitelně radost.
Je to hloubkově čistící bahenní maska, která čistí zanesené póry a černé tečky. Maska se nechá působit 10-15 minut, poté jsem ji opláchla. Ble, už jen nanesení na obličej je takové, no prostě bahno, takže špinavé. A odstranění masky je snad ještě horší. Má se používat 2x-3x týdně. Tenhle malý pytlíček, jen tak mimochodem, pytlíčky moc nemusim, vadí mi, že to je nějakou dobu otevřený, je to nepraktický, je tak na 3-4 použití. Po maskách mám vždycky pleť krásně čistou, jemnou, a hrozně příjemnou na dotek, ale u týhle se žádný takovýhle pocit nedostavuje. Nepřijde mi, že bych pleť měla nějak krásně vyčištěnou, bohužel.
 Značka Anatomicals se teď začla poměrně hodně vyskytovat v beautyboxech, to mi ale vůbec nevadí. Jsem naopak ráda, že mohu vyzkoušet více produktů. Například balzám na rty je naprosto úžasnej, maska mě ale nijak nenadchla. Rozhodně bych nad další koupí neuvažovala. Vhodná možná tak na Halloween.

Balení: pytlíček 15ml
Cena: 30Kč
Hodnocení: Velmi, velmi záporné...je mi líto, ale mě prostě pleť nevyčistila,nic. Jakou vy máte zkušenost? Jste spokojené?

4 komentáře:

  1. nemám s ní zkušenosti a evidentně si ji ani nekoupím. Dobrá recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja pleťové masky používam 2-3 krát do týždna avšak sú to rôzne exfoliačné vačšinou na precistenie a potom nejaké hydratačné, no ale podľa tejto recenzie je fakt toto nič moc tak vďaka za typ čomu sa mám radšej vyhnúť :) Môj blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plet opravdu vyčištěnou nemám a ani mi nepřijde, že bych ji měla nějak hezky hydratovanou.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...