Biosilk Silk Therapy - Hedvábí

Všude vychvalovaný, opěvovaný a pro mě velké zklamání. Čekaly by jste od produktu, na který čtete jen samé chvály, jak je úžasný, že tomu tak nebude? Já ne, když se mi dostal do ruky, měla jsem radost, ale ta teď pro pravidelném používání naprosto vyprchala a spíše než nadšená, jsem z něj zoufalá.

Řeč je o olejíčku Biosilk. Obsahuje čisté hedvábí, vitamíny a rostlinné výtažky. Zničeným, suchým a matným vlasům dodává zdravý vzhled, pružnost a měkkost. Dodává vlasům lesk, posiluje je a hydratuje.
Nanáší se na mokré, nebo vlhké vlasy, nejlépe, když si rozetřete kapku v dlaních a nanesete po délce vlasů, především se ale zaměřte na konečky. Nesmývá se, což oceňuju. Na nějaké další smývání jsem opravdu líná. :D
Stačí malé množství a i když mám pouze malé balení, vydrží opravdu dlouho. Vlasy nemastí.

Obsahuje alkohol a silikony, takže pokud se silikonama máte problém, olejíček nebude pro Vás. 
A teď k tomu, co mi vadí. Vlasy má uhladit, regenerovat a vlasy mají vypadat zdravější. Vlasy se po pravidelném používání úplně zbláznily. Nejen, že teda zdravější nejsou a ani tak nevypadají, právě naopak. Trčej mi na všechny strany, nejde s nima nic udělat, stále dokola je musim česat, aby mi furt někde nestály. Pomalu ani lak na vlasy si s nima neporadí. Laková moc nejsem a teď se z laku pomalu stává můj nejlepší přítel.
Bohužel se nemůžu přidat k ostatním obdivovatelkám, vlasy teď mám opravdu příšerný a doma už jiný olej, který snad bude mnohem, mnohem lepší. Ale, jedno malé plus se najde. Nádherně voní, když si ho dám do vlasů, celý večer k nim musim čichat, vůně je opravdu nádherná.
Obsah: 150ml
Cena: 357Kč
Hodnocení: 1/5
Více najdete na biosilk.cz

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...