Květnový Ladybox

Další beauty box je tady. Rovnou dvě plná balení, tři cestovní a dva vzorky. Přišla stejná krabička jako minule, světlounce růžová. Růžovou já ráda, takže i krabička se mi líbí, dokonce mi vyhovuje i tento rozměr.
Co si ale postěžuju, dříve vycházel o týden dřív, přišlo mi to mnohem lepší, ale co už no...

A konečně obsah:

  • Lambre tekuté oční stíny - Plné balení, 3,5ml
Jedná se o personalizovaný produkt, samy jste si mohly vybrat odstín, buď hnědé, nebo fialové. Já jsem spíše na barvičky, takže fialová byla jasná volba.Stíny mají příjemný aplikátor, kterým se dobře nanášejí. Vypadá to, že jsou béžové, ale hází růžové odlesky. Popravdě jsem zvědavá na výdrž, na dopise je uvedeno, že vydrží dlouhý den, tak jsem zvědavá.
Recenze zde

  • Lee Stafford suchý šampon na vlasy - Cestovní balení, 50ml
Obsahuje kukuřičný škrob, který vytáhne mastnotu z vlasů a snadno se vyčeše. Se suchými šampony zkušenost nemám a jsem nadšená, že přišla zrovna tahle varinata. Další byla Lesk na vlasy ve spreji. Vlasy si kolikrát nezvládám umýt a tohle je perfektní pomocník.
Recenze zde

  • Iven cosmetics Collagen Speciál s elastinem - Vzorek, 10ml
Zajišťuje zvýšenou hydrataci pleti a a posiluje kolagenová vlákna. Příjemně voní, to já ráda. Ale je to asi produkt, který mě zaujal nejméně, mamča se ale hned k němu hlásila. :D Uvidim, ráda ho ale vyzkoušim.
Recenze zde

  • Duck Island sprchový gel a pěna do koupele - Cestovní balení, 30ml
Pelikán na obalu mě hned zaujal. :D Tato značka dodává produkty do hotelů ve Velké Británii. Měl by vonět po citrusech, ale jak už jsem někde četla, spíše připomíná jar.
Recenze zde

  • Le Chaton hydratační pleťová maska - Plné balení, 100g
Avizovaný produkt a další personalizovaný. Já dostala masku určenou pro citlivou, zralou a suchou pleť, takže trefa. Obsahuje máslo z kosího mléka, které vyživuje a zjemňuje a mléčnou bílkovinu, která hydratuje a předchází tvorbě vrásek. Masky, které se neslupují a neoplachují mám ráda.
Recenze zde

  • Palmer`s Lotion parfemované - Cestovní balení, 50ml
Mléko z kakaového másla, které narozdíl od másla na strie, které mám doma také od této značky, opravdu kakaem voní. Hydratuje, vyhlazuje suchou pokožku, obsahuje vitamín E a může být použit i jako přípravek po opalování. Na dopise je psáno, že je pleťové, tělové. Spíše zůstanu u toho tělového.
Recenze zde

  • Marvis zubní pasta Classic strong mint - Vzorek, 10ml
No, můj názor je takový, že pasty do beauty boxu nepatří, takže neurazí, nenadchne, ale obešla bych se bez ní. Ovšem vzorek, ok no, zabalim někdy na cesty do kufru.

+ nějaké letáčky, slevy a vzorek Palmer`s zpevňujícího másla

Jak se Vám květnová edice líbí?

4 komentáře:

  1. libi moc!mervis pastu pouzivam, jsou dobry:) a ten sampon me laka
    rada bych te ke mne pozvala na giveaway o kozenou kabelku z Italie:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. já mám největší radost z masky - mám výživnou s tvarohem a medem a potom suchý šampon :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...