Tag This or that?

Hezký večer všem :) Jelikož teď nemám příliš nápadů na příspěvky, tedy spíše nemám tolik ozkoušené kosmetiky a nemám ani tolik času, tak ale alespoň, který jsem našla o Rory mimochodem moc fajn blog, mrkněte :)


1. Bronzer nebo tvářenka?
Rozhodně tvářenka. Bronzer jsem se do teď nenaučila pořádně používat a moje ponětí o tom, jak vlastně funguje je velmi mizivé. :D

2. Linky nebo řasenka?
No oboje :D Nosim už pár let spodní černou linku se třpytkama, kterou používám opravdu denně, jen občas ji vyměnim za obyč černou. Horní linky mi moc nejdou, je to piplačka. A řasenka je podle mě základ líčení. Kdybych si ale tedy měla vybrat, tak řasenka.

3. Make-up nebo korektor?
Korektor nepoužívám a nikdy nepoužívala, čili make-up.
affinitone-makeup-290

4. Neutrální nebo barevné oční stíny? 
Jsem na barvičky, mám ráda fialovou, růžovou, oranžovou. Jen občas si udělám spíše přirozenější. Ale jelikož nosim i barvy na oblečení, tak tak ladim i oči.

5. Štětce nebo houbičky?
Štětce, od tý doby, co jsem začla dělat vizážistku a dá se říct musela líčit štětcema, tak na ně nedám dopustit. I když make-up na sebe patlám rukama. :D
 
6. Nehty - dlouhé nebo krátké?
Co se týče mých nehtů, tak krátké. Moje nehty jsou hrozné, lámavé, roztřepené, bohužel. Závidim, když na blogách vidim ty krásné nehtíky, toho snad nikdy nedocílim.

7. Nehty - umělé nebo přírodní?
Jelikož jsem nešikovná, tak umělé mám do týdne pryč. :D Ted jsem si udělala gelovky a během dvou dnů mi zas dva odpadly. Takže po cca týdnu je sundám a zůstanu zas nějakou dobu u svých přírodních. Přece jen je jednodušší si je přelakovat, než furt řešit ulomený umělý nehty, nebo odrosty.

8. Tělo - mléko nebo máslo?
Máslům jsem přišla docela na chuť. Ale více zkušeností mám s mlékama.

9. Móda - džíny nebo tepláky?
Džíny. Tepláky nenosim ani doma a ani žádné nevlastnim. Za to džín nikdy není dost.

10. Móda - dlouhý nebo krátký rukáv?
Krátký. Dlouhý nosim převážně jen v krutých mrazech či doma, kde neni takové teplo. :D

11. Móda - šátky nebo čepice?
Čepice ani klobouky nenosim a to i přesto, že mám kloboukovej obličej a téměř všechny mi slušej, to se týká i brýlí.. Šátky do vlasů taky ne, co se ale týče normálních šátků, tak ty ano.

12. Puntík nebo proužek?
Proužky, nevim proč, ale jsou mi více sympatický :)

13. Drdol nebo culík?
Ani jedno, nosim vlasy rozpuštěné. Necítim se dobře, když mám vlasy stažené.

2 komentáře:

  1. Super článek! Skvělé záhlaví i celý blog :)
    Rozhodně Tě ještě navštívím a budu Tě sledovat :)
    Jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...