Květnový Senzabox

Konečně jsem doma z práce a na stole na mě kouká krabička, už jsem se nemohla dočkat. Spousta dekorativky i pečující kosmetika. Radost, ale i velké zklamání. Krabička přišla tentokrát sladce růžová, tuhle barvičku mám ráda. Vlastně je stejná jako konkurenční Ladybox.


Obsah hezky zabalen, balení moc chválim a teď produkty:

  • Oční stíny Yves Rocher - Plné balení, 2g
Přišly v krásné zelené barvě, ale mohly jste najít různé odstíny, já jsem za tenhle ráda a to balení, krása. Jsou vhodné i pro citlivé oči, jelikož obsahují olej z kamélie, který má zjemňující účinky. Yves Rocher mám poměrně ráda a ráda zkoušim další produkty.
Recenze zde

  • Rtěnka Rouge Artist Intense Lipstick od MUFE - Vzorek, 1,5g
Tak tady přišlo velký zklamání, tedy až po otevření. MUFE super, tuhle značku bych si od sebe sama nekoupila, přece jen je cenově vyšší, proto jsem za ní v boxu ráda, jenže ten odstín. Klasická rudá barva, to neni nic pro mě a myslim, že ani pro většinu. No kdo z Vás by z ní byl nadšen?

  • Dermacol Enja zpevňující sprchový gel - Plné balení, 200ml
Sprchové gely se mi doma hromadí, jsou teď v beautyboxech nějak často. Ač spousta lidí si na Dermacol stěžuje, já tuhle značku jen vítám. Doma pár produktů z této řady mám, sice nejsou nijak zvlášť účinný, ale to se dá čekat, já mám aspoň dobrý pocit. :D A sprcháč, to je paráda. Kombinace ženšenu a mentolu podporují metabolismus a zvyšují tim pružnost pokožky.
Recenze zde

  • Lehký rozjasňující make-up Pure light od Yves Rocher - Vzorek, 6m
Make-up s efektem nahého líčení. Tady asi tak jásat nebudu, nejsem fanda nahého líčení, já prostě musim vidět, že na pleti něco mám, ne že si dám make-up a vypadá to, že jsem žádný neaplikovala. Má přirozeně krýt, což doufám, že krýt bude dobře, i když nemám co. :D Obsahuje výtažek z rýže, který zlepšuje dýchání pleti. Trochu mě mrzí až tak malé balení, které vystačí jen na opravdu pár použití. Tohle je produkt, na který jsem nejvíce zvědavá.
Recenze zde

  • Lak na nehty Colorama od Maybelline - Plné balení, 7ml
Ta barva je úžasný, Senzabox je perfektně trefil. Nádherná fialová, barva, kterou miluju a nosim téměř pořád. Sice drogérovská kosmetika, ale to mi vůbec neva, mám ji ráda.

  • Saloos balzám BioKarité granátové jablko - Vzorek
Základem je bio bambucké máslo, rostlinné oleje, bylinné extrakty a esenciální oleje. Mohly jste najít buď variantu rakytník, nebo granátové jablko. Mám jablíčko, voní nevoní, vlastně ani nevim. Máslo hydratuje pokožku, granátové jablko působí proti stárnutí.
Recenze zde

A jelikož jsem minule patřila k těm, co měly prošlé vzorky od Welly, dostala jsem náhradu a ještě dáreček v podobě laku na vlasy. Tým Senzaboxu velmi ochotný a přízeň zanechávám. :)
S tímto boxem jsem až na rtěnku spokojená a strašně se těšim na zkoušení produktů. Objednávaly jste a jak jste spokojené?

7 komentářů:

  1. To vypadá dobře:) Já bych sprcháč ocenila :D nikdo mi nedává, protože očekává, že mám a zrovna ty od dermacolu miluju!

    OdpovědětVymazat
  2. Boxík vypadá povedeně! Lehký rozjasňující make-up od Yves Rocher mám a jsem s ním moc spokojená.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle box vypadá velice povedeně :) Přemýšlím, že si nějaký objednám za maturitu :)

    Jinak, chci ti oznámit, že jsi vyhrála GIVEAWAY na mé stránce :) Poslala jsem ti již email. Tak mi prosím pošli adresu. Děkuji moc! A gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  4. Senzabox ani Ladybox neodebírám, protože já kosmetiku nepoužívám tolik abych to vypotřebovala a řasenku, pudr a korektor si koupím sama:) ale ta rtěnka by byla dobrá na nějaké umělecké fotky, protože vypadá opravdu výrazně a pigmentovaně takže můžeš experimentovat;). a mě by nejvíce asi udělal radost balzám a lak na nehty i když nehty si nelakuji:D

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnka od MUFE? Bože, vraždila bych pro tenhle odstín! =D Osobně bych byla ze SenzaBoxu nadšená, přestože se jeho obsah tentokrát hodně podobá jednomu z LAdyboxů. Ale z Ladyboxu jsem byla tentokrát docela zklamaná. Nakonec si říkám, že je to docela v pohodě, ale v první chvíli... A ten černý sajrajt, co tma zase naházeli, zabít! =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně ti ji pošlu, mě se bude akorát válet doma. :D Jinak ostatní prdukty se mi opravdu líběj. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...