Palmer`s na strie - Propadák, nebo malý zázrak?

První si ale napíšeme, co že to ty strie vlastně jsou: Je to vlastně druh jizvy. Vznikají na pokožce při zvětšení objemu těla. Příčinou může být těhotenství, přibývání na váze, rychlý růst nebo výrazné nabrání svalové hmoty. V kůži, která se snaží novému objemu přizpůsobit, dochází k popraskání elastických vláken. Strie mají barvu od červené po modrofialovou, časem blednou a získávají šedostříbrný až bílý odstín.

Spousta žen a dívek nějakou tu strii má, mezi ně patřim i já. Ano, byla jsem v pubertě blbá, když mi mamča řikala:"Mazej se!", a já se nemazala. Poměrně rychle jsem se vytáhla, zhubla a strie byly tu. Ne ale nějak moc, mám je v podstatě jen, dá se říct kolem lemu spodních kalhotek a v podkolení jamce a naštěstí světlounké, v podstatě je nějak moc nevnímám a netrápí mě. Ale ty co tvrdí, že je má snad každá, omyl, když mi mamča tvrdila, že žádnou prostě nemá, chtěla jsem důkaz a nemá, štastný to člověk.

Palmer's CBF Massage Cream for Stretch Marks obsahuje kakaové máslo, vitamín E, kolagen a elastin, díky čemuž pomáhá předcházet vzniku strií a snižuje jejich viditelnost. Pokožku pomáhá udržet pružnou a hydratovanou. Obsahuje také levandulový olej, který Vám pomáhá relaxovat a uvolnit se. Ovšem v něm také najdete silikony. Já na tohle nějak nekoukám, ale hodně z Vás určitě ano a mohou Vám vadit.
Nejlepší je používat máslo na noc, kdy intenzivně proniká do pokožky a zabraňuje suchosti.

Možná Vás na obalu odradí těhotná žena, ale co čekáte. Strie vznikají hodně v průběhu těhotenství, krém je tedy vhodný používat ho během, ale po něm. To ale neznamená, že není vhodný i pro netěhotné. Je dobrý jako prevence, ale i v případě, že už strie máte. Já teda s těhotnou ženou na obalu nemám problém.

Je poměrně hutný, ale dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Nezanechává žádný mastný film. Máslo by mělo vonět po kakau, já ovšem kakaové vůně v kosmetice nemám ráda a tohle je hoodně výrazné. Co je ale důležitější je výsledek. Máslo jsem používala pouze na problémové partie, jak jsem ale psala, jizvičky mám poměrně světlé, jen na jednom místě byly více viditelné, ale po používání Palmer`s zesvětlaly a to i ty ostatní. Nemůžete čekat, že Vám je odstraní, to ani nejde. S jizvou si prostě neporadí žádný krém, ale pokud Vás trápí ty ošklivé, modrofialové, tenhle krém Vám pomůže alespoň k zesvětlání.
Obsah: 120g
Cena: 209Kč
Hodnocení: 4/5

4 komentáře:

  1. Tento krém jsem dostala díky beautyboxu a musím říct že při první aplikaci byl fajn, jen teda nevím, jestli při takovém malém balení poznám nějaké výsledky :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho mám z boxíku. Když mažeš jen ty problémový partie,poměrně vydrží a znát to je. :)

      Vymazat
  2. Já mám strie na bocích a hýždích ale váha se mi nikdy drasticky nezměnila, takže já nechápu proč je mám. V plavkách to nevypadá hezky ale už sem si tak trochu zvykla. Tenhle krém vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba jsi rychle vyrostla:) Taky je mam prevazne na tech bocich,ale nejak je nevnimam:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...