Spotřebováno za duben 2013

Duben strašně utekl a je na čase podívat se na spotřebované produkty. Jako vždy, je jich poměrně málo. Kosmetika se mi spíše množí než ubývá. Takže opět budu s obdivem koukat na spotřebu jiných slečen. Tentokrát jsem spotřebovala pět produktů, z toho jedna dekorativka.

1. Tělové mléko Yves Rocher (Recenze) - Mléko jsem našla v Ladyboxu, jedná se o limitovanou edici. Parádně hydratovalo, mě jemnou květinovou vůni. Bylo poměrně řídké, hodně řídké, ale rychle se vstřebávalo. Tohle velké balení mi vydrželo poměrně dlouho a ke konci ne a ne dojít. :D
Koupila bych znovu: NE  

2. Avon Solutions Completely clean (Recenze) - Bez čístícího gelu ve sprše se neobjedu. Já upřímně odličování moc nedávám, vim, že to je chyba, ale bohužel. Používám ho denně k odstranění nečistot a make-upu. Gel příjemně voněl po pomerančích a co se týče vyčíštění, čistil dobře. Tyhle gely jsou pro mě nepostradatelný.
Koupila bych znovu: ANO  

3. Peeling Garnie Pure active (Recenze) - Výborný peeling proti černým tečkám. Sice na černé tečky a akné netrpim, ale peelingy miluju. Pleť je po něm krásně hebká, jená na dotek. Od Garnieru mám už několikátej a nemůžu si je vynachválim. Tenhle byl ale poměrně mentolovej, takže asi je pro všechny vhodnej, někomu by to mohlo vadit, ale já si zvykla a je super.
Koupila bych znovu: ANO  

3. Ryor hydratační krém s aloe vera a UV filtry (Recenze) - Krémy od Ryoru jsou pro mě stálicemi. Mám ozkoušeno už mnoho a další a další zkoušim. Tenhle krém je určen pro suchou a normální pleť, navíc obsahuje vitamín E, který omezuje tvorbu vrásek, chrání před nepříznivými vlivy prostředí. Od Ryoru jsem snad neměla produkt, který by mi nesedl.
Koupila bych znovu: ANO  

4. Tvářenka Essence Class of 2013 - Nejlepší tvářenka, kterou jsem měla. Jen škoda, že pouze z limitky, jinak bych neváhala nad koupí další. Měla nádherně růžovou barvičku, která vypadala přirozeně, hezky. Koupila jsem si pak z jiné limitky, ale ta už neni tak hezká jako tahle.
Koupila bych znovu: ANO  

4 komentáře:

  1. Jé, ten Garnier určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier mám hrozně ráda, kor co se týče peelingů :)

      Vymazat
  2. POřád si toho spotřebovala víc než já. Já mám bilanci...jeden spcháč spotřebovaý..jedna rtěnka ztracená...a jedna voňavka rozbitá :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...