Ziaja - Krém na ruce z řady Kozí mléko

Krémy na ruce jsem se naučila používat teprve nedávno, teď ale na něj nedám dopustit. Nosím ho neustále v kabelce a během dne párkrát ruce natřu. Když jsem v boxu našla tenhle krém, rozhodně mě potěšil. Od této značky mám doma ještě pleťový krém a je moc fajn.

Tento krém je z řady Kozí mléko. A k čemu je vůbec kozí mléko dobré?  Komplex kozího mléka obsahuje proteiny, lipidy, uhlovodany a vitamíny A a D. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastenu. Zvyšuje pružnost pokožky, vyhlazuje drobné vrásky a oddaluje proces stárnutí. Chrání pleť před působením volných radikálů. Vyživuje a dokonale hydratuje pleť.


Krém je určen pro suchou pokožku a pro pokožku náchylnou k tvorbě vrásek. Také jsem na stránkách Ziajy našla, že je spíše pro věk 20+.

Pokožku hydratuje a zajišťuje její pružnost. Obnovuje její svrchní část a změkčuje ji. Ale hlavně co mě zaujalo, posiluje nehty, zabraňuje jejich třepení a lámání. Moje nehty se hodně lámou a k třepení mají též tendence. Po používání tohohle krému jsou opravdu pevnější a nezlámou se hned. :D Netvrdím, že krém úplně zabrání jejich lámání a třepení, ale trochu je posílí a nehty vypadaly mnohem líp.

Aktivními složkami jsou kozí mléko, provitamin B5 (chrání svrchní pokožku a zabraňuje dehydrataci, má zklidňující účinek) , vitamín A (obnovuje svrchní pokožku, navrací pružnost), vitamin E (neutralizuje volné radikály, které jsou odpovědné za stárnutí pokožky, vyhlazuje pleť).

Stačí použít malé množství, i s malou kapkou si vystačíte. Krém se velmi dobře roztírá a poměrně rychle se vstřebá. Je velmi lehoučký. Hydratuje dobře, ruce mám po něm jemné, příjemné.

Co mi ale vadí je vůně. Přitom jsem četla, jak spoustě lidem voní, mě ale smrdí, on má takovou klasickou krémovou vůni, což já nemusím, vůně je to jediné, co mi na něm vadí.

Pokud se blížíte ke zbytku krému a balení více mačkáte, nevím jak někomu jinému, ale mě odpadává víčko. Takže teď ho už rovnou sundavám a nabírám přímo.

Obsah: 80ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 4/5

6 komentářů:

  1. Mně tedy voní, na účinky jsem si zatím názor neudělala, protože jsem ho zkusila asi jen jednou.

    OdpovědětVymazat
  2. tuto značku znám, ale zkušenosti s ní nemám, protože nerada objednávám z internetu, ale párkrát jsem se snažila něco vyhrát v giveaway, bohužel marně:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě je poměrně sympatická, ale z netu bych taky neobjednala,to chápu. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...