Červnový Ladybox

Konečně jsme se dočkaly červnového Ladyboxu. Přišel o týden později a o to větší byla nedočkavost a řekla bych, že i očekávání. Po prvnim zkouknutí jsem byla docela zklamaná, vlastně nevim proč. Když jsem si produkty ale procházela po druhé, prvotní zklamání opadlo, ono asi bylo zapříčiněno i tim, že jsem hodně na vůně a většina mi hrozně smrdí, ale jinak jsem vlastně spokojená. Ano, už byly lepší edice, ale ne každá může být naprosto úžasná.
A omlouvám se za nekvalitní fotky, foťák mi to prostě nechtěl za žádnou cenu vzít :-/


Obsah boxu:

  • Mixa 24h zklidňující hydratační krém - Plné balení, 50ml
Krém je vhodný pro suchou a citlivou pleť se sklonem k podráždění. Suchou pleť mám, takže tenhle krém oceňuju. Obsahuje 8% glycerinu a výtažky z růže. Naopak neobsahuje alkohol a parabeny. Krém je trochu hutnější, dobře se roztírá a příjemně jemně voní.
Recenze zde
 

  • Tvářenka Inglot - Plné balení, 7g
Mohly jste najít různé odstíny, já mám č.28, což je poměrně tmavá hnědá, matná. No,raději bych růžovou či do oranžova, ale nevadí. Za plné balení, kor od této značky jsem ráda. Neobsahuje parabeny a neni testována na zvířatech. Ještě nějaký produkt a dojdu si asi pro nějakou tu paletku, ono to hned vypadá lépe :)
Recenze zde

  • Sprchový gel Anti-Stress od Kiss my face - Cestovní balení, 29ml
Značka, která se začíná v boxech hodně opakovat. Používám teď šampon a kondicionér, který byl v nějaké předešlé edici a jsem poměrně spokojená(čekejte recenzi). Je 100% přírodní, je cítit po borovici a ženšenu, což mi teda šíleně smrdí :D Má uklidnit mysl a zbavit stresu.
Recenze zde

  • Figs & Rouge AloeVera & Mint balm - Plné balení, 17ml
Zkušenosti s touto značkou nemám, ale miluju jejich obaly. Opět produkt, který je samá příroda - bambucké máslo, rostlinné oleje, včelí vosk...Balzám je určen na rty, nehtovou kůžičku, ale i suchou kůži, kterou zvláčňuje a hydratuje. Ten mentol by tam být nemusel, tedy ne pro mě, vim, jsem hrozná, ale miluju vůni ovoce apod, tohle mě zkrátka neoslní. Ale, určitě to bude fajn produkt, už jen díky aloevera, takže se u mě neztratí a vlastně z něj mám fakt radost.
Recenze zde

  • Salcura Topida - Cestovní balení, 15ml
Když jsem uviděla sprej, řekla jsem si, že to určo zas něco na akné, co nevyužiju. Chyba, je to sprej na intimní hygienu, který chrání před kvasinkovou infekcí. Nevim teda, za co bych byla radši. Ty, které na to trpí určitě budou nadšené, já ale sprej nejspíš někam uložim a po čase vytáhnu s tim, že už prošel.

  • Tělové mléko Duck Island - Cestovní balení, 30ml
Tuhle značku jsme mohly najít v předešlém boxu, jednalo se o sprcháč, který smrděl jak jar. Teď tu máme tělové mléko, opět s vůní jaru. Jinak je to mandarinka a bergamont, abych mu uplně nekřivdila,mandarinka je v pozadí lehce cítit. :) Myslim, že v minulé brožurce bylo, že se jedná o luxusní hotelovou kosmetiku. V tom případě vůně odpovídá, ještě jsem v hotelu nenarazila na nic, co by mělo krásnou vůni, tohle vůní hotelům odpovídá. Je to cestovní balení, což využuju, vezmu na dovču spolu s dalšim cestovnim balením a stále ušetřim gramy do letadla, takže fajn produkt :)
Recenze zde

  • Zubní pasta Kiss my face - Cestovní balení, 21g
No, další pasta, co říct. Je to něco, co podle mě do beautyboxů nepatří, ale je to čistě můj pocit a názor. Ale zase když doma dojde pasta, je to super. Na cestování upřímně neberu pastu, spoléhám na to, že ji bude mít přítel :D


+ navíc vzorečky 2x šampon Weleda po 10ml a BB cream od Vichy

Zase stejná otázka, objednávaly jste? A jak se Vám líbí obsah?

12 komentářů:

  1. mě přišel místo pasty kondicionér a šampon od značky kiss my face 29ml. jinak s boxem jsem spokojena a těšim se na příští měsíc.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedostávalo k předplatnému ten šampon a kondicionér?
      Taky se těšim, ale vadí mi,že už bude jen jeden boxík :-/

      Vymazat
  2. taky sprej považuji za nejslabší článek boxu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,pro někoho je možná fajn,ale pro mě totálně mimo.

      Vymazat
  3. No mě by se ten sprej hodil. Mám neotevřený ten balzám, odpuzuje mě ta příchuť. A ještě bych mohla měnit za růžovou metalickou tužku ze senzaboxu, také neotevřená. Když tak pište na xadmin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec to s mamčou odzkoušíme,sice asi k ničemu,ale co. :)

      Vymazat
  4. ja som zvedava aka farba dojde mne, dufam, ze nejaka svetla ale uz sa moc tesim!

    Inak pozyvam ta na moju SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. No box síce nemám, ale ja by som bola maximálne nadšená z Inglot tvárenky a z toho balamu na pery. Ja, naopak, milujem snáď všetko s mentolovou vôňou a cielene také balzamy vyhladávam :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by tě balzám určo potěšil. Já třeba nemám ráda ani pálivý žvýkačky. :D

      Vymazat
    2. Tak to ja som presný opak, lebo ja žuvačky milujem...také veľmi mentolove...aj ustne vody a všetko s mentolom :D

      Vymazat
    3. Ty vody ani moc nezvládám. Nedávno jsme měli i šíleně mentolovou pastu a každý ráno se mi z ní chtělo až zvracet a tak moc pálila,šla jsem si koupit jinou. :D Mě by vyhovovala ta dětská Perlička :D A žvýkačky jedině ovocný :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...