Nymburk + Loučeň

V neděli 14. července jsme si udělali výlet do Nymburka. Docela nás zklamal, přišli jsme na náměstí a ono bylo takový, nijaký. Tak jsme si prošli mestěčko, hradby byly hezký, taky jsme chtěli vidět synagogu, ale nenašli jsme ji, bohužel. Nejvíce času nám asi zabralo jídlo, zasedli jsme do pizzerky na náměstí. Sice jsme čekali poměrně dlouho, ale jídlo bylo výborný. Toť vše k Nymburku, upřímně, kdyby jsme ho neviděli, nic by se nestalo.


Po výborném obědě jsme zajeli do Loučně, je tam zámek. Trochu nás překvapilo, že i jen za prohlídku zahrady se platí, ale dá se to vlastně docela pochopit. Najdete tam totiž bludiště a labyrinty :) U pokladny dostanete mapku, zahrada je poměrně velká. Labyrinty jsme nezkoušeli projít, za to bludiště nás nenechaly chladnými. Jedno má dokonce i skluzavku, která je vhodná i pro dospělé, tak to přítel samozřejmě nevynechl :)

2 komentáře:

  1. Nymburk je nádherný! :-) Ale v tom horku.. no že se vám chtělo :D Do Loučné se snad taky někdy podívám, zatím jsem neměla možnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nám se moc nelíbil no. Ale ta Loučen stojí za zkouknutí. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...