Tag: Můj domácí mazlíček

Nejedná se o žádný kosmetický, ani modní tag. Ale dozvíte se něco málo i o tom, co ke mě bezprostředně patří a nemusí to být jen kosmetika. Tag jsem našla u Holly :)


1) Jaké má tvůj mazlík jméno?
Mazlíků mám více, ale tohle je ten největší a nejstarší :D Vybrat jméno nebyl až takový problém. V podstatě jsem hned věděla, jaké jméno si mi líbí, sice na výběr bylo ještě jedno, ale tohle mělo více navrch. Jméno je Niky :)

2) Jaké je plemeno?
Jorkšírský teriér

3) Jak dlouho svého mazlíčka máš?
Bude to pomalu devět let tento rok. Je to nejstarší mazlík v domácnosti :)

4) Jak si ke svému mazlíčkovi přišla?
Dlouho jsem chtěla nějakého menšího pejska. Měli jsme pouze velkýho rotvajlera na zahradě, ale to nebyl žádný pes na mazlení, žádný ten domácí mazlík. Rozmýšlela jsem se na jorkšírem a čivavou. Čivava se pak zavrhla a zůstal mi jorkšír. Dostala jsem ji od rodičů, myslim, že to bylo předčasně k Vánocům.

5) Jak starý je tvůj mazlíček?
Ke konci září ji bude devět let.

6) Jaké nejkurióznjěší vlastnosti tvůj mazlíček má?
No..je to šíleně rozmazlenej pes, neumí snad ani základní sedni a lehni, pouze popros, protože ví, že něco dostane, nebo ji budete drbat. :D Je neskutečně žravá, i když na to se svým 1,80kg nevypadá. Ani nevíme, kde k tomu přichází, ale v boudě má neustále bonbony, papírky, tyčky od nanuků, pecky. :D A nejhorší vlastnost, je mstivá, když se ji něco nelíbí, dá to patřičně najevo. Bohužel je trochu asociální, ostatní zvířata moc nemusí, je žárlivá, zvládá jen ještě hafana, kterýho máme na zahradě, ale jinak se přátelit nechce. Je to paničky holčička :D

7) Co pro tebe tvůj mazlíček znamená?
Je to člen rodiny a i přes svoji rozmazlenost je to miláček :)

8) Jaké má tvůj mazlíček přezdívky?
Nikouš..tak se jí řiká asi nejvíce :)

6 komentářů:

  1. Ta poslední fotka <3 Niki je krasavice :-) škoda, že nechce kamarádit - Matýskovi by se moc líbila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee tak to je krásný TAG :)) možná ti ho ukradnu :))

    Mám moc ráda jorkšíry a ta tvoje je krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urco ukradni,rada si poctu:)
      Dekuju,ale bud je ostrihana na kluka,nebo zarostla:D Cim je starsi,tim vetsi sceny u strihani dela...ale jinak jsem rada,ze vzrustove fakt mam jorksira a ne uz knirace,vidam hodne samy veliky:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...