Kokosové tělové máslo Reniu

S touhle recenzí jdu poměrně pozdě, vzorek tohohle másla se objevil tuším už v prosincovém Ladyboxu. Myslela, že ani žádná recenze nebude, ale nakonec ji udělám, aby nebyl tenhle produkt ošizen. I když se bude jednat spíše o moje postřehy, menší recenzi, jelikož se jedná pouze o 15ml vzorek a to se těžko soudí.

Máslo mi přišlo v kokosové variantě, vůni kokosu já můžu a voní fakt nádherně. Nějakou dobu i vydrží, nevyprchává hned. Konzistence je poměrně hustá, fakt máslová, ale zároveň se velmi dobře roztírá a je na pokožce příjemný. Uvádí se, že se jedná o tělové a obličejové máslo. Když je to malý vzorek, tak jsem ho chtěla zkusit tedy na obličej a to byla velká chyba. Objevily se mi po něm tak ošklivý velký boláky, že nějakou dobu jsem chodila jen s make-upem Dermacol cover, abych to nějak zakryla. Úplně jsem se styděla vylézt z baráku. Po téhle zkušenosti šlo máslo do kouta a tam nějakou dobu vydrželo.
 

Nedávno jsem se ale chtěla pozbavovat různých načnutých vzorků, tak jsem opět sáhla i po Reniu, ale tentokrát jako máslo na ruce a nohy. A na moje suché paty je naprosto skvělý. Zhydratuje je až překvapivě dobře. Takže hydratačně na to nebude asi až tak bídně. Je docela mastný, zanechává nějakou dobu mastný film. Takže možná že než pořádně hydratuje, tak mastí, ale mým nohám to vyhovuje. :)

Obsah: 120ml
Cena: 259Kč
Hodnocení: 3/5
Trochu mě mrzí, že nebylo větší balení, abych pořádně ozkoušela na tělo.

9 komentářů:

  1. Moc bych chtěla vyzkoušet nějaké máslo s vůní kokosu, musí to být úžasné. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. tiež by som ho chcela vyskúšať, vyzerá celkom fajn :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju kokosový vůně :) a pak jakýkoli ovocný :)

    OdpovědětVymazat
  4. zbožňujem kokos :) a mám doma jedno kokosové maslo tak ho musím tiež skúsiť na tie päty :) dakujem za typ :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Všeobecně miluju kokos, takže uvažuji o koupi nějakého výrobku s kokosovou vůní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem všetko s vôňou kokosu ♥

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám presne taký istý.je super☺
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. je to asi dva týdny, co jsem ho taky teprve používala a souhlasím s tím, co píšeš:) na tělo byl opravdu super, na obličej jsem ho naštěstí nezkoušela:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...