Gliss Kur Total repair 19 - Šampon + balzám + maska + sérum

Značka Schwarzkopf je podle mě taková klasika v péči o vlasy. Šampon Gliss Kur jsem měla před pár lety a co si vzpomínám, tak poměrně vyhovoval. Šampony střídám poměrně často a když jsem byla naposled na nákupu, sáhla jsem zrovna po Gliss Kur, byl myslim v akci. Vybrala jsem si řadu Total repair, která je pro suché a poškozené vlasy.

Jenže už posledně jsem měla Syoss, též pro suché vlasy a teď jsem přišla na to, že pro suché mít prostě nemůžu, šíleně se mi pak mastěj. Vlasy si myju tak po 3-4 dnech. Třetí den je mám fakt už na umytí a když vim, že si je ten den nezvládnu umýt, myju už po dvou. Takže příště pro suché nee, nesedí mi to.
Receptura s Komplexem tekutého keratinu cíleně vyplňuje poškození vlasu jak uvnitř tak na jeho povrchu.

  • Regenerační šampon Total repair 19
Redukuje lámavost vlasů až o 90 %. Dodává suchým a poškozeným vlasům poddajnost a lesk. Šampon příjemně voní, ale vůni nedokážu nějak zařadit. Je hodně tekutý. A ty z Vás, které si potrpí na pěnu budou nadšené, pění úplně neskutečně. Po spláchnutí nejsou vlasy nějak extra jemné, ale od toho je tu balzám.

  • Regenerační balzám Total repair 19
Usnadňuje rozčesávání suchých a poškozených vlasů a vlasy jsou po použití poddajné. S rozčesávánim nemám problém, vlasy se češou opravdu dobře a i během dne se mi tolik nezacuchávají. Ovšem ta poddajnost, to zas taková sláva neni. Poslední dobou mi vlasy u hlavy trčej a nejde s tim nic udělat, i když je přečísnu, tak za chvíli znovu šíleně odstávají. Balzám je jinak hutnější, má krémovou konzistenci. Vlasy zjemní a voní stejně jak šampon.

  • Okamžitá regenerační maska Total repair 19
Poskytuje intenzivní péči o suché a poškozené vlasy a výsledkem jsou pružné, zdravě lesknoucí se vlasy.
Po masce jsem sáhla právě z toho důvodu, že je okamžitá. Nemám ráda masky, kde musim třeba deset minut čekat, než ji opláchnu, je to nepraktický a žrout času :) Tahle maska se nanese a nechá se 10 minut působit. Používá se 2x-3x týdně, takže v podstatě pokaždý, když si myju vlasy.
Maska je naprosto úžasná, vlasy jsou po ní tak úžasně hebký, jemný a příjemný na dotyk. To žádný balzám nezvládne. Z masky jsem nadšená snad nejvíc.

  • Zázračné sérum ve spreji Total repair 19
Až o 95% nižší lámavost vlasů. Je bez oplachové, nastříká se do ručníkem vysušených vlasů. O séru nevim moc, co si myslet. Líbí se mi snad jedině to, že vlasy hezky provoní a vůně nějakou chvilku drží, ale to je asi tak vše. Příště se bez nej rozhodně obejdu.

Sečteno podtrženo: Jsem poměrně spokojená, taková maska je opravdu úžasná, ale příště po téhle řadě nesáhnu. Produkty pro suché vlasy mi je rychle mastí a to s mastícími vlasy nemám problém.A navíc mě začla po delší době užívání svědit hlava :-/
Ale to hlavní, řada je pro poškozené vlasy, vlasy mám stále stejné, konečky stejně roztřepené, prostě nůžky nenahradí. :)

5 komentářů:

  1. Já používám sprej na vlasy od Glisskur také a jsem s ním spokojená. Voní mi po něm hezky vlasy a lépe se mi rozčesávají. Nad tou maskou budu asi přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chjo, potřebuju něco na snížení lámavosti, ale do silikonů už se mi jít nechce, od té doby co je používám, tak se mi ty vlasy lámou.... asi ještě setrvám u něčeho přírodního a pak uvidím :D

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  3. Já tedy miluji taky ten sprej ale jinak mi řada mastí hodně vlasy....:/

    OdpovědětVymazat
  4. Gliss kur je skvělá značka. Většinou ale používám ten černý. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně Gliss Kur s vlasy vždy pomůže, ale je pravda, že je i dost mastí :(.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...