Dermacol - Double magic mascara

Hned na úvod řeknu, že řasenky, kde jsou dva kartáčky moc nemusím. Pro mě to je nepraktické a zbytečně zdlouhavé. Proč by objem a délku nemohl v jednom kroku udělat jeden a ten samý kartáček?!
Double magic mascara má dva, ale nebudu ji za to odsuzovat, byla tak udělaná, takže ji budu hodnotit tak, jak je.

Řasenka je bez parabenů, alkoholu a parfemace. Naopak obsahuje keratin, panthenol a vitamín E, které řasy chrání a vyživují. Vosky, které jsou v řasence obsaženy mají zafixovat natočení a prodloužení.

Větší kartáček slibuje 11x větší objem řas, který dodá řasám černou barvu. Menší kartáček, tak zvaný vykreslující, má o 90% prodloužit řasy. On je to v podstatě jeden a ten samý kartáček, záleží ale právě zda ho vyndáte z délky, nebo z objemu. No prostě magická řasenka :)

Délka
Objem

Kartáček na délku řasy hezky protáhne, ale se samotnym si moc nevystačíte, jelikož moc nebarví. Pokud toužíte po černých řasách, musíte použit i ten objemový.
Objemový dodá super černou barvu, ale má trochu tendence řasy slepovat, to můžete vidět i na fotce.

Řasenka vydrží celý den bez rozmazání, neopadává, neobtiskává se. Jak už jsem ale psala, mám raději ty s jedním kartáčkem, ale jinak není vůbec špatná, právě naopak. Jsem s ní spokojená a patří mezi ty lepší řasenky.

Obsah: 7,5ml
Cena: 229Kč
Hodnocení: 4/5

10 komentářů:

  1. Řasenku 2 v 1 jsem měla snad jen jednu. A asi jsem s ní moc spokojená nebo nějak nadšená nebyla, protože jsem si jí už znovu nekoupila.. Ale je to už hodně dlouho, co jsem jí měla. Já mám teď levnou řasenku od Miss Sporty, také slepuje, ale používám na ní kartáček z jiné řasenky od Oriflame a vše je dobré.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka viditelně dost slepuje, nekoupila bych si ji. Každopádně já používám Imperial od Dermacol a ta je výborná. Zvlášť pro citlivé oči. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol mám moc ráda, ale trošku jiný kartáček. Tenhle objemový by mi asi taky slepoval řasy.

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá dost dobře, taková by se mi přesně hodila, asi do ní půjdu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá super. To, že zlepuje sa dá vyriešiť kefkou na mihalnice. U mňa je určite plusom, že neopadáva a nerozmazáva sa- to je u mňa večný problém. :)
    Nechcela by si vzájomné sledovanie blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj problém je právě spíše to slepování, pokud to neni nijak extrémní, tak mi to nějak nevadí, na první pohled to totiž neni tak vidět, to jen při vyfocení takhle zblízka. :)

      Vymazat
  6. Přiznám se, že mě ty dva kartáčky odradily :)
    A podle fotek mi přijde, že ta objemová část dělá i objem, ale možná to je jen tím, jak říkáš, že ta objemová má víc barvy :)

    OdpovědětVymazat
  7. To ano, dělá objem, stejně tak prodlužující prodlužuje. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...