Dlouhotrvající rtěnka od Essence

Ahoj, jak se všechny máte? Tohle počasí mě deptá, nemám ráda podzim a zimu. A co mi navíc vadí, jdu do práce a je tma, než přijdu z práce je taky tma. Mám doma tolik věcí, o kterých chci psát, ale za těhlech podmínek je nemožný je vidět. Sice si nějakou tu řasenku apod můžu vzít do práce a během dne vyfotit tam, ale co takovej třeba sprcháč? :D Dneska jsem si pár věcí vzala a ona byla tma celý den. Takže fotky nebudou úplně dokonalý, to se nedá nic dělat.


Teď ale už konečně k dnešní recenzi. Tuhle dlouhotrvající rtěnku od Essence jste již určitě zaznamenaly. V nabídce je 10 odstínů, od růžových, červených až po tělové. Určitě nebudete mít problém si vybrat. Já si vybrala odstín 08 Colour crush, růžová barvička. Na pohled se může zdát výrazná, ale až tak moc není a nemám nejmenší problém dát si ji ve větší vrstvě a vyrazit s ní ven.

Jak jsem psala, špatné světlo, nejvíc je barva zachycena asi na druhé fotce, na ostatních je do neonova, mi přijde a to není.

Hned na začátek pochválím balení, rtěnka je v matném, černém obalu, který je dobře bytelný a uprostřed je proužek s odstínem. Přímo na rtěnce zas značka Essence.

Rtěnka má krémovou konzistenci, takže rty nevysušuje, naopak je na rtech příjemná. Nezalézá do vrásek, ani nezvýrazňuje suchá místa. Je velmi dobře pigmentovaná, po lehkém přejetí můžete mít přirozenější odstín, ale dá se i dobře vrstvit a dosáhnout krásně syté barvy. Navíc příjemně voní.
A teď ta dlouhá výdrž, rtěnce nemůžu upřít to, že by nevydržela. Výdrž má opravdu bravurní oproti jiným rtěnkám. Zvládne i nějaké to pití a jídlo, přes dvě hodiny vydrží určitě i s tím pitím. Ztrácí se rovnoměrně, postupně mizí.

Obsah: 3,8g
Cena: 60Kč
Hodnocení: 5/5

8 komentářů:

  1. ta je krásná, mám jí taky...vsechny odstíny od z tehle řady jsou super.....a za tu cenu paráda ... My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  2. Příliš se mi nelíbí odstín rtěnky, ale musím uznat, že za tu cenu je z hlediska výdrže opravdu slušná. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá krásně <3 každý jí chválí, už jí musím taky konečně vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  4. musim pozriet v drogerke :)
    ale tento odtien sa mi vobec nepaci,vyzera tak lacno :/ ..ale zase..100 ludi,100 chuti :)
    ked uz ruzova,tak mam radsej take barbie odtiene :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem, ze takhle vyrazna neni, cely den tma, to se pak zachycuje zle:)

      Vymazat
  5. No já teda nevím ale čím víc odstínů tím větší problém mám vybrat si:D

    OdpovědětVymazat
  6. Tu mám taky, akorát v odstínu 05 dare to be nude a jsem s ní stráášně spokojená :)

    http://www.meow005.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...