Kokosová Balea pro barvené a melírované vlasy

V dnešní recenzi Vám jistě nepředstavím nic nového. Kokosová Balea je tak profláknutá věc, že se o ní dočtete snad na každém blogu a ani mě to nedalo, abych po ní v drogerii nesáhla a nevyzkoušela. Všude jsem na ní četla takové ódy, až jsem si řikala, jak úžasná musí být. Jak ale prošla u mě?

Kokosový šampon
Produkty jsou určené pro barvené a melírované vlasy. Vlasy si barvím už pěknou řádku let, takže přesně pro mě. Jelikož je pro barvené vlasy, tak by je měl posilovat a hydratovat. Je bez silikonů, obsahuje ale UV filtr, který vlasy chrání. Díky vitamínu B3 a B5 by vlasy měli být jemné. Obsahuje kokos a mléčné proteiny, které dodávají vlasům lesk.

Po otevření Vás upoutá ta úžasná kokosová vůně, voní opravdu skvěle. Bohužel vůně se na vlasech po smytí nezdrží, jakmile šampon opláchnu, ve vlasech necítím jednou stopu po kokosu. Pokud jsou ale vaše čichové buňky dostatečné vnímavé, krom kokosu obsahuje i květ tiaré(gardenia).
Šampon má průsvitnou, spíše gelovou konzistenci. Stačí ho poměrně málo a ve vlasech Vám vykouzlí pěnu, takže pění velmi dobře.

A k výsledkům. Mám hodně vlasů, mají spoustu objemu, až kolikrát mám pocit, že se musím šamponům, který jsou určený pro objem, vyhýbat. Při používání tohoto šamponu jsou vlasy takové, nijaké. Sice nejsou úplně zplihlé, jako se mi stalo u šamponu od Kiss my face, ale na druhou stranu postrádají objem. Vypadají jak bez života.

Obsah: 300ml
Cena: 30Kč
Hodnocení: 3/5
Čekala jsem asi až příliš mnoho a to se mi nestalo. Mým vlasům nesedí až tak. Neříkám, že je špatný, to vůbec, možná se k němu i časem vrátím, za ty peníze je to fajn, ale teď spíše vyzkouším něco jiného.


Kokosový kondicionér
O kondicionéru už spíše ve zkratce. Kondicionér má hustší konzistenci, což se dá čekat, že. Voní naprosto stejně jak šampon. Po spláchnutí jsou vlasy jemnější a na dotek příjemné. Používám ho ale docela dost, přijde mi, že po nanesení nějak "mizí", takže je třeba ho použít více.

Kondicionéry používám taky kvůli tomu, abych vlasy lépe rozčesala. Přece jen, mám jich dost a česání není žádná sranda. Jenže s tímhle kondicionérem to lehce pokulhává, rozčesávají se mi prostě špatně. Občas mám až pocit, že jsem si musela vyškubat půlku hlavy. Takže ani tento produkt mě tolik nenadchl.

Obsah: 300ml
Cena: 30Kč
Hodnocení: 3/5

Jaké máte zkušenosti Vy? Vyzkoušely jste a sedí Vám?

6 komentářů:

  1. Kokosovou baleu jsem ještě nezkoušela, jen jsem k ní zatím čuchala :D Momentálně si nechávám odrůst vlasy abych tam měla potom jen jednu barvu a né deset :D takže šampony na barvené vlasy momentálně nepoužívám, ale určitě ji také zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně mě opravdu zaujala, kokosovou parfemaci mám nejraději :) Nejprve jsem také uvažovala o vyzkoušení, ale po této recenzi už mě zase tolik neláká. Aktuálně si raději zajdu do dm drogerie pro nějakou vlasovou péči od Aussie. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o kokosové Balee slyším poprvé, ale i když jim dáváš jen 3/5, asi vyzkouším, protože miluji vůni kokosu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt poprvé? Tomu se mi ani nechce věřit. :D Voní krásně, určo vyzkoušej, třeba ti sedne. :)

      Vymazat
  4. Já mám ten mangový :) Podle mě je super, ale zjistila jsem, že ačkoliv je na suché vlasy, tak mám po něm vlasy mega suchý (to by člověk spíše čekal, že se mu budou mastit nebo něco) - bohužel se mi to začalo projevovat až po delším používání (když už mám balení skoro vypotřebované), takže ho musím střídat s jiným šamponem, ale jinak je fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na suchý vlasy šampony nemůžu, mastěj se mi pak šíleně a to normálně s tim problém nějak nemám, můžu mýt klidně až po čtyřech dnech.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...