Listopadový Ladybox

Box dorazil již v pátek, ale jelikož nebyl jediný, tak článek až dnes. Balíček se ke mně dostal až večer, ale pročetla jsem si během dne alespoň názory na listopadovou edici a viděla v podstatě jen samé negativní ohlasy. Říkala jsem si, že určitě zas přehánějí a tak zlé to nebude. To jsem byla ale naivní...

Co se mi líbí, tak je krabička, která je laděná do oranžovo bílé barvy, která působí velmi pozitivně. Navíc s veverkou a větvička, takže krabička opravdu povedená.

  • Himalaya Herbals čistící peeling z Nimba - Plné balení, 75ml
Obsahuje nimbu, která má antibakteriální účinky a drž meruňkových jader, která odstraňuje nečistoty. Upřímně značku neznám, peelingy u mě tolik nemizí, tak snad se na něj brzo dostane řada.

  • Lady Speed Stick Gel Aloe - Plné balení, 65g
Co v boxech opravdu nesnáším jsou různé deodoranty. Už xlet používám jeden a ten samý od Nivei, i když od někoho dostanu nějaký, jsem nešťastná. Tenhle je navíc gelový, to nesnesu. Když už, tak pouze tuhý. Putuje k mamče.

  • Steamcream - Vzorek, 2ml
Vyroben z páry a čerstvých přírodních ingrediencí. Je vhodný i jako pleťová maska, či krém na ruce nebo tělo. Dříve pytlíčkové vzorky byly pouze navíc, ani nebyly uváděny v dopise. 2ml vzorek mi přijde lehce jako výsměch, budu ráda, když mi vystačí vůbec na obličej.

  • Hydroaktivní krém na ruce a nehty Lambre - Plné balení, 50ml
Určen pro regeneraci citlivé pokožky rukou. Zpevňuje nehty a bojuje proti jejich lámání. Má jemnou vůni. Krém na ruce se sice hodí, ale mám jich teď tolik a zrovna na další jsem se chystala. Mám zásobu snad na rok, proto z tohohle neskáču radostí. Od značky Lambre mám už dva produkty, tak jediné plus vidim v tom, že aspoň vyzkouším další, to já ráda.

  • Tužka na oči MeMeMe - Plné balení, 1,2g
Tužku jste mohly najít buď v černé, nebo hnědé variantě. Já dostala černou, kdyby přišla hnědá, tak krabičkou praštím snad hned. Tužku na oči taky používám jednu a tu samou, ovšem rozhodně ji nedám nikam do kouta, vyzkouším ji ráda. Ta mě potěšila asi ze všeho nejvíc. Má měkkou texturu, která má zajistit pohodlnou aplikaci.

  • Mýdlo Kiss my face 
Tak zvaný Mystery produkt, každý dostal něco jiného. Je to produkt, který už byl v některém z minulých boxů. Ladybox se asi chtěl zbavit zásob. Já tyhle mýdla nemusím, spíše bych brala třeba Eveline push-up, potěšilo by určitě více.

Za tenhle box jsem naštvaná, přijde mi, že Ladybox vařil z vody. Kdybych věděla, co bude obsahovat, za tohle bych nikdy tři stovky nedala. Normálně si tolik nestěžuji a je mi jasný, že ne vždy se dá trefit do vkusu a zavděčit všem, ale tohle je katastrofa.
Jak se vydání líbí Vám? Objednávaly jste?

11 komentářů:

  1. Koukám, další kdo lituje koupi listopadové edice :-) Já dostat kiss my face mýdlo tak skáču radostí.. ale duck island? Opravdu nic horšího mi dát do boxu nemohli.... a tužku jsem chtěla hnědou a dostala jsem černou... takže se tak trochu zamýšlím, na co se vlastně vyplňuje ta personalizace... ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Duck Island je opravdu katastrofa. U tuzky zas nebylo napsano, ze jde o personalizovany produkt, takze treba ani na dotaznik nehledeli. Co mi libilo, ze u jednoho boxu byla moznost vybrat si odstin stinu, sice je to asi komplikace, ale u takovyhlech produktu bych to zavedla casteji.

      Vymazat
    2. Já to vidím tak, že když má někdo v dotazníku, že chce raději tužku jinou než černou, tak by mu ji mohli poslat :-) spoustě lidem pak ušetří výměny na exchangi..

      Vymazat
    3. Jo a ještě k těm stínům - sice výběr byl, ale psali že si můžeme vybrat mezi hnědou a fialovou. Já vybrala fialovou. Namísto fialové ale odesílali všem perlovou, s tím, že při popisu barvy nastala chyba :-)

      Vymazat
    4. Taky jsem si vybrala fialovou, stejne ty stiny nestojej za nic. Souhlasim, dotaznik vypada, ze je k nicemu a exchange me nebavi.

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že jsem si ho přestala objednávat. Tohle je fakt slabota.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si Ladybox ještě nikdy neobjednávala, vlastně donedávna jsem to ani neznala, ale poslední dobou jsem o tom dlouho uvažovala. Tento měsíc se ale opravdu moc nepředvedli. Myslím, že to mě docela odradilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ráda, že už mě chuť nakupovat boxíky přešla :D.

    OdpovědětVymazat
  5. naštěstí jsem neobjednávala, chtěla bych ten prosincový, ale bojím se, že to bude taky fiasko.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten peeling jsem si koupila v Tetě a je fajn :-).
    Ladybox jsem si nikdy neobjednávala a podle toho, co vidím, asi ani neobjednám :D.

    http://wonderlandbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. bohužel mám na LB stejný názor jako ty.. jednoznačné zklamání.. 300 bych za něj určitě nedala :((

    budu ráda, když se zúčastníš mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...