TAG - Blogerská prokrastinace

Po nějaké době se zas dozvíte něco málo o mě a to prostřednictvím tagu. Tenhle tag se objevoval před nějakou dobou a během posledních několika dní jsem ho opět na pár viděla, tak jsem se rozhodla, že ho také vyplním :)

1. Jaký "beauty regime" (kosmetický úkon?) děláš jen zřídka? 
Tak čim začít.. :D Asi úprava obočí, moje přírodní je myslim docela v pohodě, má dobrý tvar, barvu, zkrátka nestěžuji si na něj. Takže možná jednou za rok vezmu pinzetu a vytrhnu dva chloupky.

2. Myješ pravidelně své kosmetické štětce?
Přiznávám, tohle docela flákám. Já ani úplně štětcová nejsem, jediný, který používám fakt denně je štětec na pudr a tvářenku. Na běžné denní líčení si vystačím s pěnovýma aplikátorama na oční stíny a lesk na rty dávám přímo z tuby, make-up prsty. Já Vim, zkrátka hrůza. Ostatní štětce jen sem tam vezmu dezinfekcí, když potřebuji nanést do jiného stínu, když už je tedy používám.
Pracovní štětce ovšem dezinfikuji i několikrát během líčení.

3. Jak dlouho jsi schopná chodit s oprýskaným lakem na nehtech?
No, nějaký ten den ano, mě lak nikdy dlouho nevydrží, hezký ho mám možná tak pár hodin a času moc ne, takže klidně dva tři dny s tím vydržím, pokud to není nijak extrémní, že bych měla na nehtu vždy jen kousíček.

4. Jak dlouho odkládáš nákup kosmetického přípravku, přestože ho nutně potřebuješ?
Neodkládám, když vidím, že mi třeba dochází make-up, tak jdu koupit nový. A i kdyby mi něco došlo, většinou mám vše v zásobě :D

5. Nejhorší kosmetický přestupek/hřích ?
Myslím, že se stačí podívat na druhou a třetí otázku. Taky se neodličuji, stačí mi čistící gel ve sprše. Micelárku používám pouze u přítele. No jo, spoléhám na dobré geny. :D

6. Nějaká nekosmetická činnost, kterou neustále odkládáš?
Jakýkoliv zařizování, například úřady, banka apod. Nesnáším to, na tohle bych chtěla mít lidi.

7. Když se jdeš bavit, necháváš úpravu zevnějšku na poslední chvíli?
Ne, jsem vždy upravená s předstihem a ještě pak mám docela dost času. Nerada nestíhám a nerada někam chodím pozdě. Mám ráda rezervy.

8. Umíš dodržet zákazy nakupování ?
Žádné si nedávám, sice si občas řeknu, že bych měla šetřit, ale zase na druhou stranu, když se mi něco líbí, nebo to chci, tak si to koupím. Myslím, že neutrácím až tak a od čeho chodím do práce, abych měla penízky a mohla si udělat přece nějakou tu radost, ne. :)

9. Jak organizovaná je Tvá makeup sbírka a sbírka laků?
Laky na nehty mám v krabičce od Senzaboxu, ty nejvíce používáme se mi valí po stole :D Pečující kosmetika, hlavně tělová mazadla, sprcháče, případně věci, které mám do zásoby mám v koupelně v proutěném košíku. V pokoji mám toaletní stolek, kde mám pleťové krémy a dekorativku, nebo i produkty, které používám těsně před spaním.

7 komentářů:

  1. Super článek, spoustu věcí mám podobně :-) Zrovna čtu knížku o prokrastinaci (světoznámá Konec prokrastinace) a je fakt super, doporučuju!! :-)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek, hrozně se mi líbí lososový topík z poslední fotky :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, topík hezký je, ale trošku větší výstřih má :D

      Vymazat
  3. Jak vidím tak mytí štětců doma flákají všichni :D A make-up taky nanáším prsty, kromě toho pudrového :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Přitom všude čtu, jak je třeba štětce mýt, kolikrát i návody a tipy dávají a když jsem pročítala tenhle tag, tak najednou to všichni flákaj. :D

      Vymazat
  4. Já si tak nerada vytrhávám obočí, to je snad činnost kterou opravdu flákám :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...