První český Brandnooz box - Prosinec 2013

A je to tady, první český Brandnooz box. Německé boxy byly naprosto úžasný, docela jsem se tedy bála, s čim přijde česká verze. Upřímně jsem moc nečekala, že by byla nějak úžasná, ale jsem moc ráda, že jsem se spletla. Jsem opět velmi nadšená, no posuďte samy.

Přišla zelená krabička, stejná jako ta německá. Krom produktů byl v boxu ještě časopis Apetit, který určitě prolistuju, za ten jsem ráda. A průvodní dopis s popisy všech výrobků.
Upřímně jsem z tohohle nadšená více jak z krabiček krásy a i celá rodina. Během otvírání a hlavně focení jsem furt měla bratra za krkem, sice jsem si řikala, proč furt za mnou stepuje, ale tak fotila jsem si dál a až při ukládání mi docvaklo, že to nebude jen tak a zeptala jsem: "Ty asi něco chceš, viď?" "No konečně Ti to došlo." :D

A výrobky:

  • Nestlé Fitness med a mandle - 425g, 89,90Kč
Jako první na mě vykoukla tahle obrovská krabice cereálií. Různé cereálie já ráda, sice si je nedávám s mlékem, ale křupu je jen tak. Tyhle chutnají výborně, vrhl se na ně právě brácha, takže myslím, že hned budou pryč.

  • PomBar Sněhuláci - 55g, 21,80Kč
Tak tyhle sněhuláky chci od chvíle, co jsem viděla v televizi reklamu, takže jsem z nich naprosto nadšená. Je to zimní edice, takže později je už neseženete. Jsou vyrobeny z kvalitních brambor, slunečnicový olej. Jsou bez přidaných barviv, konzervantů apod.

  • Boloňská omáčka Dolmio - 500g, 49,90Kč
Omáčka na těstoviny vyrobená ze 100% čerstvých a přírodních surovin a každá sklenička obsahuje 10 čerstvých rajčat. Podobné omáčky na těstoviny tolik nevyhledávám, ale rozhodně ochutnám a neztratí se u nás.

  • Chupa Chups Shootz - 25g, 9,90Kč
A tohle je přesně pro mě. Podobné bonbonky miluji, hravý obal má potěšit i nejmenší a potěšil i mě :D Dražé obsahuje 100% ovocné šťávy a dají se sehnat v ovocné nebo kyselé verzi

  • Kofola vanilka - 0,5l , 17,90Kč
Vanilkovou kofolu jsem chtěla také moc ochutnat. Colu jsem chutnala a byla výborná, tak mě zajímala i ta kofola. Voní super a chutná také dobře.

  • Nescafé cappuccino Chocolate - 120g, 49,90Kč
Sáčky s kafem si nosím do práce a mám docela spotřebu, takže když jsem spatřila čokoládové cappuccino, tak mě mile potěšilo. Balíček obsahuje 8 sáčků a hned zítra se mnou jeden putuje do práce k snídani.

  • Mentos Michelin pure fresh mint - 60g, 54,90Kč
Křupavá žvýkačka plněná měkkým jádrem s extraktem ze zeleného čaje. Já bohužel žvýkám jen ovocné, cokoliv pálí není moc pro mě, takže žvýkačky dostala maminka.

  • Stock Magister dark - 0,5l, 165Kč
Má výraznou vůni a chuť mladých zelených ořechů. Voní nádherně a hned jsme samozřejmě ochutnali. Je to docela síla, chutná to po ořechách, ale poměrně to v krku pálí. Já moc nepiji, ale na ochutnání fajn. :)

Co na český Brandnooz box říkáte? Objednávaly jste?
Já jsem fakt nadšená a rozhodně nebudu váhat nad lednovou edicí. Zkrátka jídlo je něco pro mě a oceňuje to i rodina. I když přiznávám, že jsem jak malý dítě a největší radost mám z různých mňamek :D

Moc děkuji Brandnooz box za poskytnutí boxu k recenzi.

5 komentářů:

  1. Taky mě docela dost překvapil a potěšil:) Ale ten Magistr teda, to mě fakt dostalo:D Jinak ale určitě využiju to zvýhodněné předplatné, protože za Německem nezaostal moc daleko a myslím, že jídlo se vždycky spotřebuje:)
    Jenn

    OdpovědětVymazat
  2. Magister mě taky pobavil :-D Jinak obsah je super, také by mě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten se mi snad líbí ještě víc jak ten německý :D! Asi je to hlavně tím, že v něm jsou věci, které bych také chtěla vyzkoušet, snad jen kromě té kofoly, miluju jí ale ta vanilková mi vážně moc nesedla :(.

    OdpovědětVymazat
  4. Netušila som, že existujú aj boxy s potravinami. Je to pre mňa celkom novinka. Najviac sa mi, ale asi aj tak páči ten časopis :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to zaujímavo..určite v budúcnosti chcem objednať tento boxík :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...