Štědrý den a kupa krásných dárečků

Přeji Vám krásný sváteční den :)
Štědrý den už máme za sebou, to to ale uteklo. Doufám, že jste si ho užily, strávily ho v klidu a pohodě a pod stromkem našly to, co jste si přály. Jak už jsem tu psala, letošní Vánoce pro mě neměly to kouzlo jako jindy, bohužel, ale doufám a věřím, že příští rok se zas zlepší a vše bude tak, jak má být. Ale i přesto, jsem se snažila si den užít, podle možností.

Hned ráno jsem vyrazila s kamarádkou na tradiční kafe do jednoho pajzlu, který jako jediný je u nás otevřený. :D Samozřejmě si nás už pamatují, takže jen co jsem otevřela dveře, tak pán už dvě pressa s mlíkem a druhý, že chodíme jen jednou do roka. Je to milý a i kdyby byla otevřená sebelepší hospoda, jinam zkrátka nepůjdeme.

Odpoledne zas přijde popřát sousedka. U nás se jí brzo, večeříme i s babičkou, dědou a strejdou a ti chtějí jíst už v pět, což nám ostatním se moc nelíbí, tak tentokrát že to bude v půl šesté. Vždy to zdržuje hlavně sousedka, kterou jen tak nepustíme a jsme rádi, že jídlo se alespoň malinko protáhne. Tentokrát až na šestou, takže babička na mrtvici. :D

Miluji kapra, na kterého se těším každý rok. Polévku nejím a o salát také tolik nestojím, ale v tom se alespoň ponípu. :D A pak už přijdou na řadu dárečky. Nejhorší je hafan, je horší jak malý dítě, i ona letos dostala velký dárek. Objednala jsem ji box4pet, o kterém i napíšu samostatný článek. Po celou dobu večeře měla starost se svým dárkem, že ani neprudila u jídla. Ovšem zkoušela se dobývat i do jiných tašek. :)
Po rozbalení už si povídáme, pojídáme chlebíčky a koukáme na Popelku a znavení pak jdeme spát.

A teď Vám ukážu, co krásného jsem dostala, byla jsem fakt hodná :)

První a poslední svetřík jsem si vybrala sama, když jsme s mamčou byly nakupovat. Ten s tygříkem mi přišel rozkošnej, je z dětského H&M. Se srdíčkem bylo překvápko a jsem z něj nadšená.

Krásný pyžamo s Hello kitty, ze kterého jsem unešená a puntíkovaný hrneček jsem dostala od kamarádky. Škoda, že v pyžamu by mi teď byla zima, takže si bude muset počkat na léto.

Tohle červený tričko spolu s náramkem jsou od tety, tričko už mám, ale v béžové barvě, což mě trošku mrzí, ale na druhou stranu alespoň že jiná barva. A druhé je od mamči. Sice si v poslední době už tolik s potiskama nekupuji, ale tohle se mi hned zalíbilo. :)

Obrovská svíčka, která voní silně po skořici. Měla ji mamča v práci a já furt o ní básnila a mamče vynadala, že mi ji nekoupila, když si ji brala do krámu. :D Samozřejmě jsem se včera přes den o ní zmínila a uhodla, že bude pod stromkem. :D Skleněné labutě jsou od bráchy :)

Ano ano, stále jsem trochu dítě. Růžovou příšeru má opět mamča v krámě a když se zmáčkne, tak povídá. Asi je to náhrada za to, že nemohli sehnat Ijáčka, kterého nemám. :D Oslík s Kinder, mám podobného, akorát více chlupatého z minulého roku, toho jsem dostala od přítele k Mikulášovi. Teď bude mít parťáka :)

Čajová úplně nejsem, já raději kafe, sem tam dostanu nějaký podobný balíček, kde se skrývá čaj a s nim hrneček. Na hrnky jsem lehce zatížená, takže i ten čaj zvládnu. A žádnej podobnej rozhodně nemám. :)

A nadělovalo se i v práci. Minulý rok jsem dostala poukázku do knihkupectví a letos se mě paní ptala, co bych chtěla. Zda zase knihy, Sephoru, nebo oblečení. Řekla jsem, že to nechám na Ježíškovi. A ten se opravdu strefil. Dostala jsem šampon a sprcháč od Manufaktury Mojito, které jsem chtěla, takže nadšení. A poukázky celkem za 1000Kč do Reserved či Croppu. Paní je blázen.

A za strejdu jsem si zaplatila knížky. Sérii Noční lovci a dva díly Školy noci. Ty uvidíte ještě v Měsíční chvástačce. :)

Jak jste strávily den Vy? A co jste našly pod stromkem?

6 komentářů:

  1. ten svetr se srdíčkem je krásný ♥

    www.pigavo.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik knížek máš aspoň co číst:))

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, takových knížek :) já letos dostala jen dvě :)
    Tu velkou svíčku chci také, akorát ve fialkové barvě, koukám na ní už pár dobrých měsíců, je naprosto boží ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani nevim, že jsou ještě jiný, mamča měla v krámě jen tyhle. A boží je, to souhlasim. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...