Tělové mléko Lipolotion od Physiogel

A značce Physiogel a jejích dvou produktech jste si již mohly počíst zde. Dnes se podíváme na tělové mléko Lipolotion, které je ze stejně řady A.I. určené pro citlivou a suchou pleť. Mléku věnuji samostatný článek, mám totiž vůči němu rozporuplné pocity.

Obsahuje zklidňující látku PEA, která chrání před podrážděním a začervenáním pokožky. Poskytuje úlevu suché, svědící a podrážděné pokožce. Je neparfémované a hypoalergenní.
Má hutnější konzistenci, ale dobře se roztírá. Po aplikaci ale poměrně lepí na oblečení a a ještě druhý den ráno cítím, že jsem se něčím večer mazala. Ovšem hydratace je úžasná, na jedničku. Nohy mám bez jediné suché šupinky, příjemné na dotek.

A máme tu další, tentokrát velké mínus. Mléko je určeno pro citlivou pokožku, vhodný při atopickém ekzému a má napomáhat svědivé, podrážděné pokožce. Jak jsem psala, citlivou pokožku nijak extra nemám. Ale řikala jsem, že pořádně ho ozkouším po holení, kdy mám nohy občas podráždění a svědí mě. Vždy mi na to pomohlo obyč mazadlo, tak jsem si říkala, že tohle bude určo paráda, když je na to určeno.
Po aplikaci jsem myslela, že znovu skočím do sprchy a vydrhnu to ze sebe. Podrážděné nohy akorát více podráždilo a to svědění bylo nesnesitelné. Nedokážu si představit, že bych ho tedy dávala na nějaký ekzém, nebo na fakt citlivou pokožku.

Obsah: 200ml
Cena: 389Kč
Hodnocení: 3/5
Bohužel kvůli reakci citlivé pokožky na tohle mléko ho doporučit nemůžu, jinak by bylo skvělé, ale zhoršit svědění by nemělo.

Moc děkuji PR zastupitelství Physiogel za poskytnutí výrobků k recenzi. 

1 komentář:

  1. Jejda, tak to je síla.. Ale ty první 2 produkty od téhle značky cos popisovala minule se mi líbily :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...