Toaletní vody Super Playboy

Značka Playboy pro mě ještě do nedávna byla absolutně nelákavá a ani mě nenapadlo se u ní zastavovat. Zlom přišel v době, kdy na trh dorazila kolekce PinUp, která mě zaujala a na Playboy nalákala. Když mi přišla nabídka s možností vyzkoušet nové toaletní vody Super Playboy, které určitě znáte všechny z TV reklamy, neváhala jsem.

Super Playboy for her
Tohle byla láska na první pohled, roztomilý růžový flakónek s králičíma ušima a mašličkou. Moje holčičí (zároveň infantilní) duše zaplesala. Láska pokračovala i po prvním čichnutí. Vůně je hodně sladká, možná až přeslazená, květinově-ovocná. Já ovšem sladké vůně mám ráda, takže mě okamžitě okouzlila.

Co se mi ale líbí nejvíc..většinou když se navoním, tak na sobě prostě vůni necítím. Super Playboy cítím ale i odpoledne, několik hodin po aplikaci. Výdrž je překvapivě dobrá a vůně výrazná. Až na vyjímky ji teď používám denně.
Hlava
mandarinka
Srdce
frézie, strelicie
Základ
ambra, pižmo, santalové dřevo 


Super Playboy for him
Když jsem si k vůni čichla, připadala mi úžasně mužná a krásně mi voněla. Ovšem po aplikaci už  tak nevoní, přijde mi málo výrazná, taková nijaká. Spíše bych ji viděla třeba pro mladšího 16ti letého bráchu (přítele) než pro dospělého chlapa.
Co mi o ní bylo řečeno: "Na navonění po sportu na přeběhnutí domu je dobrá, ale třeba večer do hospody bych si ji nevzal. Neurazí nenadchne." A s tím mohu jedině souhlasit.
Hlava
pepř, jablko, bergamot
Srdce
skořice, ananas, levandule
Základ
ambra, pačuli, cedrové dřevo 

Na internetu seženete vůně přibližně za 150Kč, v drogerii cca o stovku více. Dámskou mohu jedině doporučit, pokud máte rády sladké vůně. Pánskou jak jsem psala, spíše pro mladší. :)

Už jste nové toaletní vody očuchaly? Voní Vám, případně přemýšlíte nad jejich koupí jak pro sebe, tak třeba jako dárek k Vánocům?

Moc děkuji PR kamoska.cz za poskytnutí vůní k recenzi.

4 komentáře:

  1. Tak první vůně vypadá dobře, mám problém s tím, že hned po navoňání na sobě nic necítím a to mi hodně vadí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem k nim nečuchala, ale ta dámská by se mi podle popisu mohla líbit :).

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá rozkošně, musím ji zajít očichat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Playboy VIP mi voní víc. Super mi připadá nudná. :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...