Vánoční nehty s laky Oh my gem! od Miss Sporty a péče o ně

A přece jen si jednu malou recenzi dáme. Tentokrát na laky na nehty Oh my gem! od Miss Sporty a následnou péči. Přišly mi totiž nádherné odstíny, které se skvěle hodí na Vánoce a jiné nehty si teď nedělám než tyhle červené nebo zlaté. Zkrátka vánoční barvy.

Laky seženete v pěti odstínech. Červený 002 Gorgeous red a zlatý 001 blazing bronze, který vidíte na fotce a dále zelený, fialový a modrý. Já třpytky miluju, jsem jak straka, takže laky jsem si hned zamilovala.
Je třeba ale použít dvě vrstvy, s jednou nedosáhnete 100% krytí  a na nehtech zůstávají místa bez třpytek. S druhou vrstvou už to nemá chybu.
Laky mají plochý štěteček, se kterým se moc dobře pracuje. A co se týče výdrže, řekla bych, že průměrná, mě laky nikdy moc dlouho nevydržej, takže to těžko posoudím. Čeho jsem si ale všimla, lak mi jde kolikrát pryč celej, celý se odloupne.

Dále tu máme dva laky z řady Nail expert, která je zaměřená na péči o nehty. O 5in1 a Base & Top coat jste si již mohly přečíst zde. Teď se ale mrkneme na dva jiné.

Jedním z nich je Turbo dry, vrchní lak, který urychluje schnutí. Za 60 vteřin by měl být lak suchý. Tohle je super věcička, kolikrát si nehty lakuju na poslední chvíli a pak tam mám všemožné vzory. S tímhle lakem nehty ale opravdu do minuty uschnou.

Druhým lakem je Cuticle oil, který se stará o nehtovou kůžičku. Změkčuje hrubou a nezdravou kůžičku kolem nehtu a nehty poté vypadají lépe a zdravěji. Olejíček nanáším spíše večer, přece jen je to olej a nehty jsou po něm mastné. Stačí nanést jen v lehké vrstvě.
Cena všech laků je 49,90Kč.

Moc děkuji Miss Sporty za poskytnutí výrobků k recenzi. 

5 komentářů:

  1. Máme úplně stejné odstíny :)..když jsem je minulý týden v drogerii viděla, musela jsem je mít. Líbí se mi jak jsou vánoční a hlavně to, že to není jako s GS u pískových laků že nejdou seškrábat ani odlakovat zrovna dobře, ale včera jsem už neměla dva nehty nalakované, tak jsem zbytek vzala za konec a jak se krásně sloupnul z celého prstu, za to dávám velké plus! :D

    OdpovědětVymazat
  2. i já jsem taková straka, ale tyto laky jsem zatím nepotkala.. což taky ukazuje na to, že je ještě nemám :D ale jakmile je uvidím, tak pravděpodobně neodolám;)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi první laky od miss sporty, co mě zaujaly :) Vypadají fakt super

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som dostala od Miss sporty tento balíček :) Tie laky sú úžasné
    http://werushberry.blogspot.sk/2013/12/christmas-nail-polish.html
    WerushBerry

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...