Catrice - Řasenka Better than false lashes

Po nějaké době se podíváme na zoubek jedné řasence, konkrétně Better than false lashes od Catrice. Řasenek mám doma tolik, že nevím, kterou použít dřív a nějaké jsou dokonce nedotčené a já doufám, že nevyschnou, než přijde jejich čas.

Řasenka je moje první zkušenost se značkou Catrice, vím, jsem ostuda. Ovšem teď se u jejího stojanu zastavuju častěji. Mám doma ještě rtěnku a určitě přibude něco dalšího, láká mě stále více. Řasenku používám teď téměř denně, oblíbila jsem si a to i přesto, že má docela mouchy..

Líbí se mi balení, jednoduchá zlatá s černýma nápisama působí dobře a luxusně. Kartáček má poměrně velký a dobře se s nim pracuje. Já si zvykla sice na kartáčky plastové, které mi přijdou lepší, ale tomuhle nemám co vytknout.

Řasenka slibuje dramatický objem, délku a extrémní zatočení, kdy Vaše řasy budou vypadat lépe jak umělé. Zatočí lehce, trochu více prodlouží a nejlépe je na tom s objemem, ten řasám dodá opravdu parádní. Během líčení se neobtiskává a řasy neslepuje. Ale, špatně si poradí s dolníma řasama, na pravém oku je mám asi nějaké divné, protože je většinou "připlácne" a nejde s tím nic udělat.

A další mínus, během dne mi rozmazává pod očima, ne nijak extrémně, ale vidět to je, bez vatových tyčinek se s touhle řasenkou neobejdu. Navíc mi přijde, že během dne nějak mizí a odpoledne už ty řasy nejsou tak černý a výrazný. I přes nějaké ty mínusy, já ji mám fakt ráda.
Obsah: 12ml
Cena: 114Kč
Hodnocení: 4/5
Za sebe ji můžu doporučit, ovšem řasy máme každá jiné a Vám sedět nemusí vůbec, nebo naopak. Kamarádka si ji nemůže vynachválit.

12 komentářů:

  1. Já taky začínám čím dál víc pokukovat po Catrice kosmetice a nad řasenkou uvažuju už dlouho. U téhle se mi líbí ten objemný kartáček, přesně takové mám nejradši a ten lesklý obal vypadá taky super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda toho rozmazávání, protože s Catrice mám v poslední době vážně skvělé zkušenosti. Hlavně s jejím korektorem a stíny, ty jsou fakt boží. Chystám se i na nějakou tužku a tvářenku, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu už chci dlouho vyzkoušet. Jenže nemám Catrice moc poruce... :) Zvlášť ten kartáček vypadá krásně! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Tá kefka vyzerá super, nepridáš foto pred a po? :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám bohužel nefotogenický řasy, kdykoliv se snažim vyfotit řasenku, tak na fotce zblízka vypadaj hrozně :D

      Vymazat
  5. Taky ji mám doma a ještě jsem se nedostala k vyzkoušení. Já jsem teda zatím Catrice též naprosto nepolíbená :-) Docela by mě zajímalo - nedělá cucky? Když jsem z ní vytáhla kartáček, na konci byl jeden takový docela velký...

    Jinak pokud bys měla chuť, zvu tě k sobě na víkendovou Link Party :-)
    http://semisweetwonderland.blogspot.cz/2014/02/vikendova-link-party.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsi mě nalákala a o víkendu jsem ji vyzkoušela :-) A jsem taky celkem spokojená.

      Vymazat
  6. Tahle je poslední dobou moje oblíbená, miluju jí!!! :) a dokonce se mi ani nerozmazává :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež ju mám, dá sa povedať, že "dopoužívávam", lebo sa mi zdá, že už jej tam veľa nie je a mám presne rovnaké pocity ako ty - je skvelá, ale otláča počas dňa. Ani nie, že úplne mám čierne pod a nad očami, ale spraví taký akoby sivý nádych, neviem to lepšie popísať :)) Ale inak spokojnosť :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenka je hodně individuální věc, jak tak koukám a čtu :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...