Tvářenka Inglot, odstín 28

Krásný začátek týdne,
jak se máte? Já skvěle, začla mi tenhle týden dovča, hurá. Celý týden odpočívání, čtení, koukání na seriály, no prostě paráda. Už jsem se nemohla dočkat. Máte taky prázdniny někteří z Vás?

Dnešní recenze bude o tvářence Inglot, kterou jsem našla v jednom Ladyboxu. Tvářenka patří do tak zvaného Freedom systému, určitě hodně z Vás zná. Já tedy v Inglotu nenakupuju a tolik peněz do paletky se mi dávat nechce, takže se mi doma tvářenka válí jen v plastovém obálku, ve kterém přišla, to samé oční stíny. Je to trochu nepraktické, ale nedá se nic dělat. Možná až toho budu mít více, tak do paletky investuju.

Tvářenku mám v odstínu 28, zprvu se mi vůbec nelíbil a ležela mi jen v koutě. Ocenila bych spíše růžovou, nebo jemnou oranžovou. Tohle je taková tmavá cihlová s nádechem do hněda a to se mi právě nelíbilo.

Ovšem teď ji používám denně a vůbec nevypadá špatně. Je velmi dobře pigmentovaná, stačí ji použít málo a je třeba s ní dělat opatrně. Občas se mi stane, že se neuhlídám, naberu hodně či špatně oklepu štětec a hned z Vás udělá Marfušu. Pigmentace tedy na jedničku. To samé výdrž, docela bez problému vydrží celý den.

Přes všechny tyhle klady má ale jedno mínus. Šíleně práší a to fakt silně. Můžete to vidět i na fotkách, kolikrát s ní zasviním celý toaletní stolek:D  Zatím mi žádná tvářenka neprášila tolik jako tahle od Inglotu.

Obsah: 6g
Cena: 180Kč
Hodnocení: 4/5

3 komentáře:

  1. Krásný odstín, určitě ti moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je krásný, ale takové ty hodně pigmentované já používat nemůžu. Vypadám pak strašně:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...