Ladybox - Únor 2014

Krásný středeční večer,
článek jsem chtěla sepsat už včera, ale jen co jsem dorazila dom, tak jsem zvládla krabičku jen prohlédnout a zas jsem běžela pryč. Upřímně jsem od únorové krabičky moc nečekala, předchozí vydání byla nic moc, tak už jsem raději moc neočekávala ani teď. O to větší radost jsem měla, tentokrát můžu říct, že obsah je parádní.

Sice přišla víc jak týden po Valentýnu, ale přesto je to Valentýnské vydání. Očekávala jsem nějakou kýčovitou krabičku se spousty srdíček, ze který bych byla nadšená snad jen já, protože tyhle kýče miluju:D Takže když jsem ji rozbalila, byla jsem docela zklamaná, obyčejná, vybledlá růžová. Přitom ty minulé byly naprosto úchvatné, teď je to velký pokles. Ale tak důležitý je obsah.

  • NevO Dead Sea SPA krém na ruce a tělo French vanilla - Plné balení, 230ml
Obsahuje minerály z Mrtvého moře, vitamíny, proteiny a přírodní esenciální oleje, které se starají o suchou a namáhanou pokožku. Má vonět po levanduli a vanilce, ani jedno tam necítim a že by mi vonělo úplně příjemně, to ne. Cítim klasický obyčejný mýdlo. Ale jsem na něj zvědavá, od NevO jsem měla máslo, které bylo v jednom Ladyboxu a bylo naprosto dokonalý.

  • NevO ořezávač nehtové kůžičky
Už ho mám v růžové variantě a teď si moc nedokážu bez něj představit úpravu nehtů a to zpočátku mi naháněl hrůzu. A jelikož mi furt někde leží, tak až ho zas nebudu moc najít, tak mám tenhle v zásobě.

  • LilyLolo kompaktní oční stíny - Plné balení, 3g
Když jsem viděla stíny, začla jsem se modlit, ať nemám zase hnědé, jenom ne hnědé. Po otevření jsem byla nadšená. Mám odstín Shrinking violet, což je hnědá s tmavě fialovou. Jedná se o personalizovaný produkt a tady se personalizace opravdu povedla. Značku vůbec neznám, ale vypadá moc dobře, stíny mají přírodní složení.
Recenze zde

  • Dr.Hauschka sprchový balzám Levandule Santal - Vzorek, 10ml
Značka, která byla avizovaná a určitě hodně z Vás nalákala. Mě je ovšem nesympatická, takže mi ani nevadí, že sprcháče je pouze tenhle malej vzorek. Nemám s ní osobní zkušenost, ale nikdy mě nelákala, prostě mi není sympatická.

  • Jordana diamantová výživa - Plné balení, 15ml
Obsahuje diamantový prach, který zpevňuje nehty. Lak od Jordany byl v některém z minulých boxů a je skvělej. Nehty se mi lámou, takže výživa je určitě skvělá věcička a rozhodně využiju.

  • Pease lesk na rty - Plné balení, 6,5ml
Lesk ve vybrané variantě, já dostala Colore Mio, hezká, světle růžová barvička. Opět jsem s odstínem spokojená. Přijít mi průhlednej, tak asi moc skákat radostí nebudu. Od Pease už mám tvářenku, další produkt této značky mi ale vůbec nevadí, naopak.

  • Arabské parfémy - vzorky
Sice hezký bonus a dáreček, ale já tyhle vzorečky nikdy nevyužiju. Akorát se mi doma povalují a pak letí do koše. Navíc mi ani jeden z nich nijak extra nevoní. Pokud máte některá zájem, napište třeba na mail.

Když to shrnu,čtyři plná balení, dva vzorky + bonus v podobě ořezávače. Z únorového vydání jsem nadšená, dekorativka naprosto perfektní. Přijít mi ale jiné odstíny stínů či průhledný lesk, tak budu trochu morousit, ale takhle nemám co vytknout. Krabičky mě stále nepřestávají bavit.
Objednávaly jste? Jak se Vám tohle vydání líbí?

8 komentářů:

  1. Líbí se mi ten lesk na rty a oční stíny. Já jsem neobjednávala a zatím mě to moc neláká.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tentokrát taky krabička nadchla, obsah se rozhodně povedl. Jen škoda té obyčejné krabičky...

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se naopak vzhled krabičky moc líbí. Je krásná, jednoduchá, skvěle se hodící do čistě vypadajícího interiéru. Nic kýčovitého. Třeba na podzim mě veverky moc nenadchly :)
    Co se týče obsahu, jsem spokojená, až na bezbarvý lesk na rty, ten mě bohužel nenadchl :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, povedená edice :) Já bych nevyužila akorát stíny, protože mám 3 paletky :D jinak po tomhle snad změníš na Dr. Hauschka názor, levandulové vůně mají krásné a celkově je to dost luxusní biokosmetika. Hlavně v péči o pleť asi nejlepší co jsem kdy zkusila a jejich tělové krémy s různými příjemnými vůněmi jsou taky úžasné (zbožňuju právě jejich levanduli nebo citrón) :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam paletek i mono stinu taky spostu:D
      Levandule mi tolik nevoni, tak nevim, ale sanci ji dam, i kdyz myslim, ze spise by me prave nalakala jina kosmetika nez sprchac:)

      Vymazat
  5. Som rada, že som si toto vydanie neobjednala pretože ma z toho nič nezaujalo :// najviac asi tá krabička..ktorá je jednoduchá a má nádherný dizajn :)

    OdpovědětVymazat
  6. No jak ty různé blogy a recenze čtu (včetně tvého), tak si čím dál tím víc všímám toho, jak se každému líbí něco jiného:)
    Já se moc těším na tu březnovou bio edici:)))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teda toto je asi taký prvý box, ktorý by som využila hneď celý, tento sa ozaj podaril! :) Ja som si ale tento zatiaľ box ešte vôbec neobjedávala, lebo často mi prišli výrobky v ňom pre mladé baby zbytočné/nezaújimavé. Páči sa mi však myšlienka ďalšieho BIO ktorý ma naozaj zaujal, ale na druhú stranu chcem krabičku od BioBeauty - tak uvidím či kúpim dva či jeden :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...