Nákupy a novinky za březen 2014

Hezké pondělní ráno,
jak jste si užily slunečný víkend? Je konec měsíce, tak je na čase vrhnout se na různé statistiky. Začneme novinkama, které mi přibyly. Zítra bude měsíční chvástačka knížek, budem pokračovat spotřebovanýma produktama a skončíme přečtenýma knihama. Také mě napadlo založit rubriku Random. Nevím, jak moc se chytne a jak často bude, možná právě po měsíci, tak uvidíme. :)

Kosmetika
No, jak v únoru byly nákupy minimální, tak v březnu se mi toho do rukou dostalo až až a tý kosmetiky je fakt hodně. Mrkněte samy :)

Začneme klasikou a to je Ladybox, ze kterýho jsem vůbec nadšená nebyla a nejlepší věc byl balzám od Lavery.

Ema rozprodávala nějakou svou kosmetiku, kus tuším za 35Kč, takže když to oznámila na blogu, číhala jsem :D Podařilo se mi ulovit make-up od Rimmel Wake me up, bohužel je na mě hodně světlounkej, ale jelikož kryje minimálně, tak to tolik nevadí a já ho využiju na doma. Pak moji první rtěnku Kate v krásné malinové barvě a lak na rty Apocalips, také v krásné růžové. Už jeden mám doma, oranžová barvička a je strašnej, takže jsem ráda, že se mi do rukou dostal tenhle, protože to už je úplně o něčem jiným.

V novém vydání Ženy a život byl dáreček. Dárky se liší podle regionu, já tam našla tělové mléko od Yves Rocher, takže spokojenost, tuhle značku mám ráda. Pak jsem si koupila černou třpytivou tužku na oči, která mi už dochází. Je to moje stálice, kterou používám už x let a nedám na ni dopustit.

Na blogu Butterflies dream jsem vyhrála rozkošnou tvářenku, navíc v balíčku ještě byly nějaké vzorky, třpytky a další..Tvářenka má sladkou růžovou barvičku, tak jsem na ní zvědavá.

Jelikož mi dochází opět make-up, zavítala jsem do DM. Affinitone mám snad už páté nebo šesté balení a teďkon poprvé se mi ho nepodařilo sehnat ve slevě, chjoo. Make-up od Rimmel Stay matte mě strašně lákalo vyzkoušet, ale i když byl ve slevách, tak jsem odolávala, nemám totiž mastnou pleť, tak jsem si nebyla jistá, zda mi sedne. Když ale byl zdarma k pudru za asi 159Kč, už jsem neváhala a šel se mnou. Bohužel omezené odstíny, rozhodovala jsem se nad dvěma a spíše bych brala o odstín tmavší, ten ale u pudru nebyl, tak bylo vyřešení a šel se mnou 103 True Ivory. Také už se někde dá sehnat limitka od Essence Cookies & Cream. Vzala jsem si krém na ruce a nejraději bych si doběhla pro další do zásoby, to je panečku vůně, sladká dortíková, prostě mňam. Jako poslední je mandlový balzám od Balei, ale ten jsem zapomněla vyfotit.

Tenhle měsíc mi přišlo i docela hodně produktů na testování. První z nich byl balíček od Schwarzkopf se sadou pro barvené vlasy. Už brzy bude recenze.

Od webu kamoska.cz, se kterou jsem již jednou spolupracovala mi přišel balíček s Playboyem, sada Pin up a k ní rozkošný sluchátka. Bohužel hudbu v mobilu neposlouchám a sluchátka jsou hodně velký do mých uší:D
Jako další byly v balíčku nové vůně od Miss Sporty. Já testuji pouze jednu, která mi voní nejvíce. Takže mě zajímá, zda máte zájem si o ostatní zasoutěžit? Budu ráda, když písněte do komentů :)

Oblečení
Oblečení jsem moc nenakupovala, na pořádné letní nákupy se teprve vydám. Jediný, co jsem si objednala, tak byly punčochy z ebay. Sukně moc nenosím, ale v poslední době jsem na ně dostala nějak chuť, ke kabátku a ke kotníčkovým botám..

Od jedné známé jsem dostala svetřík a kalhoty. Neodhadla velikost, jí je to malé, tak donesla mě. Kalhoty jsou Xs, ale teda i mě jsou trošku větší, hodně volný v pase. Svetřík je tuším M, ale vypadá dobře a třeba na doma bude fajn.

Jako poslední jsem si pořídila černé balerínky. Musím udělat pořádný nákup bot, žádné teď nemám, hlavně ty balerínky tedy. Jsou od vietnamců za 189Kč.

Ostatní
Docela mě začlo bavit péct, tak jsem si pořídila papírové košíčky na muffiny, až budu dělat domácí a ne od Dr. Oetkera :D Silikonovou formu na malá srdíčka, tý nešlo prostě odolat. A včera v Kiku za 139Kč srdíčkovou formu.

Co pěkného jste si koupily Vy? :)

14 komentářů:

  1. Za březen toho máš opravdu hodně :) já mám bohužel nakupovací stopku, ale stihla jsem si koupit konturovací tužky na rty od Essence, protože jsem je nutně potřebovala nějaké další barvičky. Silikonovou srdíčkovou formu mám také, já teď hodně peču muffiny a různé druhy ovocných buchet! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sakryš, toho je, zajímajímě ty vůně od Miss Sporty, ty musím očíhnout My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  3. Super věci! Vůně jsou určitě zajímavé! A já dneska vyrážím na lov za limitkou od essence, někde už být sakra musí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci :-) Balerínky mám podobné, jen zeleno-černé, ale bohužel se jich musím zbavit, protože mi nesedí velikost :-( Miss sporty vůně mě též v obchodě zaujaly. Obvykle drogérkové vůně nepoužívám, ale tyhle jsou takové svěží, jarní a zkrátka příjemné...
    Já jsem si v březnu koupila 3 knížky a z kosmetiky spíš jen drobnosti...

    OdpovědětVymazat
  5. Super věcičky sis pořídila. Doufám, že ještě někde potkám tu essence limitku, protože pokud ten krém voní, tak úžasně jak popisuješ, tak si ho musím pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla by být dostupná teď někdy v dubnu, jen na pár místech se objevila už v březnu. :)

      Vymazat
  6. fuuuha to je kopec kozmetiky, už sa teším na recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ooo, konečně Cookie and Cream od Essence, na tu sem se chystala, hned jak jsem o ní věděla :) Luxus :)
    Brala bych ty sluchátka! :D
    A balerínky jsou též moc krásné :)
    Já jsem se snažila nenakupovat. No dnes, poslední den v měsíci jsem si koupila šaty na léto svých snů <3 A v kosmetice jsem se vrhla na několik parádních sprcháčků, nové přípravky na vlasy od Gliss Kur a velké množství laků. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Téééda, ale se ti toho nahromadilo! Super... taky jsem chtěla ten krém na ruce Essence a ještě jsem tu limitku nikde nenašla :( ..... jinak si zasoutěžím ráda :P

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Ty vůně od Miss Sporty, vypadají vážně lákavě :-O!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Muffiny mám moc ráda, tak bych si také mohla pořídit šikovné papírové košíčky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, je toho pořádná hromada :) K vůním Miss Sporty jsem čuchala a láká mě Morning Baby :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat
  12. Teeda, závist! Hezká hromada kosmetiky. Affinitone mám taky koupené už po několikáté, i když zkouším více věcí, je to aspon taková jistota. A ty vůně od miss sporty vypadají dost dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...