Playboy - Play it Pin up collection 2014

V tomto roce byla na trh uvedena nová sběratelská kolekce Playboy Play it Pin up 2. Pozor!, jedná se o limitovanou edici. :) Desing je velmi roztomilý, dívčí a veselý. Předchozí Pin up kolekce byla v duchu modré a růžové barvičky. Tahle se nese převážně ve fialové a žluté s kresbou brunetky Giulie.

Oficiální popis:
Letošní dívka Play It Pin Up je zosobněním jiskřivého a smyslného jižanského stylu. Tato mladá, hnědovlasá kráska láká svým svůdným vzhledem, drzou řečí těla a zářivou osobností pohledy všech – ví, jak pracovat se svým kouzlem! Žije v duchu svého motta “vždy zábavná a sexy”, miluje svůj bezstarostný italský styl a za nic na světě by ho nevyměnila. Její jméno říká vše: Giulia! Je krásná jako Gazela, Impulzivní, Usměvavá, Láká pohledy všech kolem, je Inspirativní a Absolutně sexy. S jediným mrknutím Giulia mizí… Ve vzduchu se stále vznáší esence jejího parfému: jiskřivá, radostná a svůdná, stejně jako ona sama.

Toaletní voda
Hlava
hruška, grapefruit, mák
Srdce
piňakoláda, květ pomerančovníku, jahody
Základ
vanilka, cedrové dřevo, pižmo

Začnu toaletní vodou, která je již druhá od značky Playboy, kterou vlastním. První je Super Playboy a budu trochu porovnávat. Super Playboy jsem si okamžitě zamilovala, hodně sladká, vydrží celý den.
Pin up je ovocně květinová vůně. Sladká, ale méně než Super Playboy. Je jemnější, ale přesto si jsou trochu podobné.
Opravdu mi voní, je dívčí, velmi příjemná, nevtíravá. Co v ní ale přesně cítím, to Vám nepovím, netuším. :D Možná jahody a piňakoláda? A co se týče výdrže, Super jsem cítila po celý den, tuhle tak půl dne. Výdrž je fajn, ale rozhodně nevydrží celý den.
Obsah: 30ml
Cena: 379Kč
Na internetu samozřejmě seženete o dost levněji

Sprchový gel
Celá kolekce voní stejně ovocně a příjemně, takže i sprchový gel. Má gelovou konzistenci purpurové barvy. Moc dobře pění a pokožku nevysušuje. Bohužel se na těle vůně moc dlouho neudrží. Po dvou hodinách jsem necítila ani malý náznak. Je to první sprcháč od Playboye, který mám a určo mrknu i po dalších.
 
Obsah: 150ml
Cena: 79Kč

Deodorant ve spreji
U deodorantu jsem byla trochu skeptická. Párkrát jsem to tu už psala, že používám už x let jeden a ten samý, tuhý od Nivei. Nesnesu kuličku a spreje taky nemám ráda. Ale když už se mi dostal do ruky, tak jsem ho zkusila a používala ho od prvního vyzkoušení téměř denně.
Mile mě překvapil, jako ostatní dva výrobky hezky voní a vydrží celý den. Tedy alespoň já s nim nemám problém, pokud potřebujete něco silného, asi úplně to pravý nebude.
Co mi ale na deodorantech ve spreji vadí je to, že na čerstvě oholené podpaždí se nedají použít, tedy dají, ale šíleně to pálí a tenhle není vyjímka. 
Obsah: 150ml
Cena: 85Kč

Když to shrnu, tak celá kolekce mě zaujala a vše používám velmi ráda. Nejvíce si mě ale samozřejmě získala toaletka
Jaké máte zkušenosti se značkou Playboy? A co říkáte na tuhle kolekci? Už jste jí zkoušely?

Moc děkuji webu kamoska.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

8 komentářů:

  1. Čichala jsem k tělovému mléku a opravdu mi ta vůně sedla :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Jahody a piňacolada, uááá, musím běžet do drogerky ji očichat :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. kedysi som mala jednu toaletnú vodu od playboy, bola som s ňou celkom spokojná :) a teraz si pravidelne kupujem sprchové gély od tejto značky - zbožňujem tú vôňu, takže určite vyskúšam aj tieto :)

    OdpovědětVymazat
  4. Toaletku bych moc ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct že tahle řada má snad nejhezčí balení :) dívčí a veselé, ta fialková krásně vyniká.
    Já jsem měla ráda Play It Lovely deodorant ještě když byl v té velké tubě -jakoby to pánské balení to se mi moc líbilo, tahle nová verze balení se mi vůbec ale vůbec nelíbí.
    Celkově ten playboy moc nemusím, vůně mi přijdou hrozně těžké a nezajímavé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tezke,jo? To me naopak prijdou lehke, sladke, ale pravda, ze nemam ocichano vse.

      Vymazat
  6. Jo, Playbiy jede, já mám teď všechno z řady Super a je to fakt super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...