Random aneb březen 2014

Napadlo mě založit rubriku random. Zkrátka fotky a takové malé nakouknutí toho, co jsem v uplynulých dnech dělala. Nevím, jak často se tu bude objevovat, možná právě jednou za měsíc. Sice sem tam něco vyfotím, ale ne až tolik. Zas na druhou stranu je myslím fajn shrnout si měsíc. Takže to vidím právě na měsíční randomy, i když ne vždy bude asi plno fotek. :)
Samozřejmě různé výlety apod budou i nadále v samostatných článkách, to samé i dny či zážitky, o kterých chci napsat více. :)

PS: Zvětšila jsem velikost fotek na extra velké, ale stále se nemůžu rozhodnout, co je lepší. Velké nebo extra velké? Menší mi přijdou jemnější, ale ty větší jsou zase lépe vidět, tak nevím, poraďte :)
  • Hned na začátku měsíce jsem byla na Lord of the dance. Měli jsme lístky do 9. řady přímo naproti pódiu a bylo to úžasný. Rozhodně doporučuju, je to zážitek, i když poměrně drahej, ale stojí to za to. Všude, kde prodávají podobné programy, tak je musím jít. :)
  • Niky, nerada nosí culíky, není na ně zvyklá, ale když jsem ji ostříhala ksichtík, tak dostala mašli a překvapivě ji nesundala. 
  • Zbožňuju čokoládu a tuhle bublinkovou Milku jsem si zamilovala.
  • V práci jsem si začala dělat častěji výborný kafe se spoustou pěny.
  • Kdo by nevěděl, dělám chůvu. V poslední době neustále stavíme koleje a jezdíme s mašinami. Tedy já stavím a dítko pak jezdí, to už jsem pak na obtíž :D
  •  Sleduju Spongeboba, strašně mě chytl :D
 
  • Nejlepší kamarádka se přestěhovala z Prahy do Brandýsa a jeden den měla nějaký splín, tak jsem vyrazila na návštěvu. Má krásný byteček. Popily jsme, popovídaly..:). Super večer a celej víkend :) Na fotce už máme nějakou tu skleničku v sobě, proto nám to tak sekne :D
  • Ženu a život moc často nekupuju, ale v jedné byla příloha chuťovka, kde jsou super recepty na čoko dorty a v druhé tělové mléko od YR.
  • V zoo si vždy kupujem pamětní mince :) V pražské jsem si jich letos všimla poprvé.

Krom výše zmíněného jsme ještě navštívili technické muzeum a v kině jsme byli na filmu Noe, který ale nedoporučuju, byla to strašná blbost. :)
Jaký byl Váš měsíc? Co zajímavého jste podnikaly?

6 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky :)), koukám že měsíc sis užila dostatečně :). To můj byl nic moc, měla jsem od začátku samou smůlu :). Ale tak stihla jsem jít aspoň do kina na Vampýrskou akademii, která se mi celkem líbila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na VA jsem se bohužel nedostala, budu si muset počkat na dvd :-/

      Vymazat
  2. Krásný fotky! Lord of the dance jsem taky chtěla vždycky vidět, dříve jsem irské tance tančila :)

    > Na mém blogu probíhá giveaway o krásnou dekorativní kosmetiku Mary Kay, budu ráda, když se také zapojíš!
    http://www.chicoco.cz/2014/04/april-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Bublinková milka je výborná, taky ji mám ráda :)

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
  4. Bublinková milka je dokonalá! :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Na LOTD jsem byla taky a bylo to naprosto super! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...