Velikonoce a úžasná nadílka

Krásný Velikonoce :)
Slavíte tento svátek? My tenhle rok nedělali ani žádnou velikonoční výzdobu, mazanec i beránka jsme koupili a pár vajíček navlékli do košilky, to je tak nějak vše. Samozřejmě jsem ale kupovala nadílku a sama po výprasku dostala také dobroty. U nás se i dříve hledala nadílka na zahradě s tím, že ji schoval zajíček, tohle snad pochází z Francie, moc lidí to nezná, mi přijde, tak moc nechápu, jak se to vzalo u nás v rodině :D Hledáte taky nebo ne?

První nadílku jsem dostala již minulý týden v práci, malý králík se mi nechce pomalu ani jíst, jak vypadá roztomile:D

Doma od rodičů jsem dostala bonboniéru, nějaká pitíčka, perník a vatu s marcipánama z pouti. Tyhle plněný marcipány miluju. Od mamči ještě tričko, aby mě beránek nepokakal :)
 

Na Velikonoce jsem ale nebyla doma, ale s Honzou. Včera jsme byli i s hafanem v minizoo Zbraslav, kterou Vám ukážu příští týden, takže budou další fotečky. Samozřejmě mě ráno vyšlehal, myslím, že se toho nemohl dočkat, až mě vezme pomlázkou :D Dostala jsem od něj spousty dobrot, ví, co mi chutná nejvíce. Šmoulové, fidorka a vajíčka jsou od jeho maminky, to mě moc potěšilo.

Největším překvapením byla ale krabička v pytlíku, kde se schovával prstýnek. Prstýnek jsem chtěla už hoodně dlouho, jelikož mám jen jeden, ke kterému mám nějaký citový vztah. Prý mi ho chtěl dát už k narozkám, ale neměl čas ho sehnat, o to větší překvapení to bylo. Jsem z něj unesená a parádně trefil velikost. :)

Jak slavíte Velikonoce Vy? Vyšlehal Vás někdo? :)

8 komentářů:

  1. Mňam tolik sladkostí :D :D, když vidím ale že i já jsem toho nedostala málo :D, jsem ale zvědavá jak dlouho mi to vydrží :). Jinak ten prstýnek je krásný:o :))).

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, to je dobrot, mě samotné by to dlouho nevydrželo :D ! Zrovna jsem dojedla bublinovou Milku :) !
    Prstýnek je překrásný a marcipánky z pouti bych si dala hned :) !

    OdpovědětVymazat
  3. toooľko sladkosti ! :) tričko je krásne :) a prseň je nádherný ! :)))

    OdpovědětVymazat
  4. To s hledáním vajíček bych zavedla i tady v Česku, hledala bych i já, hrozně by mě to bavilo, jsem jak malé děcko :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten prstýnek je moc pěkný, skoro jako zásnubní :) Koukám, že jsi si Velikonoce užila. To já na ně nějak nejsem, tak jsem je vůbec neslavila.

    OdpovědětVymazat
  6. Takových sladkostí na Velikonoce, páni. To já dostávám jenom čoko vajíčka a perník od babičky, prý aby mi to nebylo líto, když dostávají dobroty i bratránci :D No ale vyšlehal mě akorát jeden pocestný venku, jelikož jsem přes ráno a dopoledne vypla zvonek :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...