Random aneb duben 2014

Hezké úterý, tak dnes naposled do práce a do pondělka mám volno. Čeká mě výlet do Olomouce, Rožnova pod Radhoštěm..Strašně se těším i když cesta je to daleká :) Vracíme se v neděli, ale v pondělí mám ještě volno na oddych a doufám, že bude fajn počasí. Jinak pusto prázdno tu nebude, na každý den je předpřipravený článek, ale bohužel žádná kosmetická recenze, tu si necháme až se vrátím. Těšit se ale můžete hned zítra na bižuterii od e-shopu Stoklasa, pak knižní recenze či movie tip :)

Dnes poslední statistika neboli článek týkající se dubna. Druhý článek do nové rubriky random, jak jsem říkala, random se bude objevovat po měsíci, vždy takové shrnutí. Většinu dubna jste ale již viděly v samostatných článcích no a kdo ne, tak uvidí tedy dnes :)

  • Poprvé jsme s Honzou navštívili McCafé, do klasického mekáče chodíme poměrně často, ať už na jídlo či jen shake, ale v kavárně jsme ještě nebyli, takže jsme to napravili na Černém mostě. Prý každý chválí čokoládovou kostku, tak samozřejmě to Honzu nalákalo. Vršek kostky chutná jak ty malé ledové čokoládky, znáte? Já je miluji, takže mě chutnala :) Jo jinak ke kostce si dal Frappé a já latté s oříškem a karamelem. Bylo dobrý, ale tak šíleně sladký, zase furt bych to pít nemusela. Ovšem jednou za čas si sem zajít, ráda :)

  • 2x jsem zkoušela péct pistáciovou bábovku, Honza vše pistáciový miluje, bohužel pistácie připomínala jen barvou. Po druhé jsem dala mnohem více pudingu než bylo v receptu a opět pistácie připomínala jen barvou, vůní jen dokud nevychladla. Tak buď jsem tak nešikovná, nebo recept je k ničemu a kecá(samozřejmě je to receptem:D)

  • Jaro :)

 
  • V práci jsme s Jájou měli k obědu mini pizzu z M&S, špatná nebyla, ale docela silný těsto a k němu málo hlavních ingrediencí :)
 

  • V dubnu jsem oslavila svoje 22. narozeniny, kterým jsem věnovala samostatný článek zde.

  • Přesně týden po mě slavil Honza narozeniny. Zašli jsme do výborné restaurace Barabizna, kde jsme spolu byli již 2x. Bez rezervačky je ale naprosto nemožný se tam dostat, byla narvaná a je tam docela hluk, ale máme ji rádi, i když na jídlo jsme čekali pomalu hodinu. Honza si dal samozřejmě zas nějaký býčí steak s liškovou omáčkou a já kuřecí prsa plněná nivou a česnekem, mňamka.

  • Krom klasických dárků jsem mu ještě upekla dort ve tvaru srdce, dort ale nakonec dopadl jinak než měl a stal se z něj ježčí dort, jak ho nazval.  Příště dělám klasický piškotový těsto, bohužel chutnal jak perník :)

  • V neděli před Velikonoci jsme zašli do minizoo Zbraslav a udělali si procházku lesem spolu s Balůem. Více fotek jste mohly vidět zde.

  • No a v pondělí Velikonoce, kdy jsem dostala samozřejmě pořádně pomlázkou (určitě se nemohl dočkat:D) a dali jsme si nadílku, samé dobroty.

  • V dobrotách pokračujeme, strejda měl svátek a měl výborný dort s jahodami a tvarohem uvnitř.

  • Měsíc zakončíme čarodějnicemi. Každý rok pálíme na zahradě spolu se sousedama a známýma. Pečou se buřty, griluje maso. Já měla párečky plněné nivou, mňam. Jinak pak si pro mě přijel Honza a udělali jsme si hezký večer spolu :)

Jak jste si užily duben Vy?

13 komentářů:

  1. Já jsem byla na Čáty na Majálesu, kde jsem se vyfotila s mejma milovanejma Horkýže Slíže. Takže duben i kdyby byl totálně debilní, ten poslední den byl božskej! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, já v Olomouci bydlím! :) Co tady budete provádět? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jedem na vylet :D Mrknem na mesto, zoo...:) Doporucis neco?:)

      Vymazat
    2. Tady je to skvělý všude :)) Centrum města, parky, zoo, památky :) Nebo Bouzov a Sovinec kousek od Olomouce :)

      Vymazat
  3. Ten prstýnek je prostě boží. Škoda, že ten co jsem chtěla já (ten samý) mi byl velký, achjo.
    A ten poslední dort bych si hned teď dala - mňam!

    Monča z blogu - By-Moni

    OdpovědětVymazat
  4. :D To pálení čarodějnice je super!! :D

    OdpovědětVymazat
  5. mnaam super mnamky! hned by som si dala :)

    Pozývam na giveaway o vlasový balíček tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, zvu Tě ke mně na Giveaway :-)
    http://martinasmalcl.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky a moc pěkná čarodejnice :) !
    Ta čokoládová kostka vypadá báječně a latte taky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tá pistáciová bábovka vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Juuu ty dorty. Hlavně ten poslední s jahodami...mňam.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...