Saloos - Bio tělový peeling Mojito

Peelingy mám hrozně ráda, ráda si drhnu ať už tělo či pleť. I když uznávám, že ne nějak pravidelně, občas jsem líná, jindy zapomenu. Někdy dodržuji 2x týdně, jindy třeba 1x za dva týdny, zkrátka jak na to přijde. Když se na trhu objevil peeling od Saloos a ještě ke všemu ve verzi Mojita, okamžitě jsem po něm zatoužila. Bohužel u nás v drogerii jsem ho nikde nenašla, ale konečně se ke mně dostala a byla to láska na první čichnutí.

Koktejly mám ráda a kdybych si měla vybrat jeden, který je top, tak je to právě mojito. Peeling voní naprosto totožně. Má svěží vůni limetek a působí pozitivně, opravdu osvěží a po jeho použití mám hned lepší náladu, vůně dělá divy.

Když jsem ho otevřela, tak nahoře byla spousta oleje, který byl třeba promíchat a od té doby již nemá takovou tendenci se oddělovat. Díky oleji pokožku super zhydratuje, ze sprchy vylézám mastná a již není třeba více mazat, alespoň já už pak většinou nemažu mlékem. Max použiji spíše olej na celulitidu, či něco zpevňujícího, pro ten pocit. :)

Když jsem si pročítala recenze, tak někde bylo uváděno, že peeling je jemný, jinde zas drsný. Úplně jemný není, ale zase když to srovnám s peelingem od Eveline, od kterého mám vždy totálně obroušený ruce až je to nepříjemný, tak Saloos nic takového neudělá. Pokožku ale obrousí a zbaví odumřelé kůže moc dobře. Používám hlavně na zadek, stehna a ruce.

Používá se 1x - 2x týdně a bohužel docela rychle mi ubývá. Jak jsem už psala, peeling jsem si naprosto zamilovala a mám dojem, že se stane stálící v koupelně, i když ráda vyzkouším i další varianty. Ale vítěz je podle mě už jasný :)

Obsah: 140Kč
Cena: 115Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.  

11 komentářů:

  1. Tenhle peeling jsem chtěla taky vyzkoušet. Peeling používám ve sprše každý den. Líbí se mi, že zanechává mastný film a že tedy dobře hydratuje. Super!

    OdpovědětVymazat
  2. Nový peeling od Saloosu se taky chystám vyzkoušet. Běžně se po sprchování natírám olejem (ať už od Saloosu nebo jiných značek), takže tohle mi bude určitě vyhovovat. Musím omrknout, co nabízejí za vůně.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi jsem se zamilovala :D Mojito miluji, takže se po něm určitě podívám. Momentálně mám na seznamu i něco z Manufaktury z řady mojito. Zatím jsem si koupila jen čaj, tak snad se po vypotřebování nějakých zásob dostanu i k dalším věcem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla levanduli a taky úžas :) Mojito chci zkusit na léto.

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem měla čokoládový, a byl skvělý. Teď jsem si pořídila Mojito, když je to taková svěží letní vůně, a taky perfektní. Je fakt, že ubývá hrozně rychle, asi si budu muset doma nějaký podobný zkusit vyrobit ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho zbožňuju, je nejlepšííí!! :3 A asi trošku peelinguje, ale oproti všem ostatním co jsem zkoušela, tak dře nejméně.. a za to ho zbožňuju, nechci mít na sobě vydřené červené místečka. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mě přijde strašně jemný jak na obličej =/ Já už taky nevím, zda je jemny nebo hrubý, všude čtu pořád něco jiného =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem si ho koupila kvuli te vůni ktera je naprosto bozska!! Fakt ji miluju, nejradši bych ho snedla. To ze je v něm olej je taky super, krasne hydratuje, uplne chápu tvoje nadšeni, za me taky pět bodu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak koukám, že jsme se dneska s recenzí obě trefily :-D → taky je na mm blogu :-D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...