Brandnooz Box - Červen 2014

Přeji Vám krásný večer,
původně byl v plánu jiný článek, jelikož jsem úplně zapomněla na to, že by měl dorazit Brandnooz box, no chápete to? :D Ale dorazil a já Vás o něj neochudím. Krabice stejně jak minulý měsíc nedorazila v úplně perfektním stavu, hodně pomačkaná, ale naštěstí vše v pořádku.

  • Dolmio bazalka - 500g, 51,90Kč
Je z 100% čerstvých přírodních ingrediencí. Navíc obohacena o extra porci bazalky. Dolmio omáčka už se jedna v boxu objevila a upřímně ještě leží ve špajzu, ale snad se časem využije.

  • Valfrutta krájená rajčata - 400g, 36,90Kč
Rajčata obsahují málo semínek, jelikož se zpracovávají z odrůd, které jsou dužnatější a masitější. Hodí se pro přípravu omáček, ale i pro typickou českou či italskou kuchyni.

  • Dafo česneková pasta - 200g, 17,90Kč
Česneková pasta konzervovaná v soli se hodí jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Nahradí čerstvý česnek. Česnek mám moc ráda, takže určitě se využije.

  • Jupík Crazy aqua - 0,5l, 15,90Kč
Je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Přišla mi verze malina a i když nemám děti, já to určitě využiju.

  • Kand ocet 7-bylinný - 500ml, 34,90Kč
Obsahuje výtažky ze 7 bylin - bazalka, kopr, bobkový list, petrželka, majoránka, estragon a saturejka. Do salátu bude určitě výborný.

  • Hellmann`s kečup se sladidly z rostliny stévie - 450g, 43,90Kč
Obsahuje o 50% méně cukru. I když se spousta lidí asi bude vztekat za další kečup, mě nevadí. Osobně kečup nejím, ale brácha jo a kečupy u nás ubývají rychle.

  • Pectol lékořice s vitamínem C - 19,2g, 17,90Kč
Já podobné dropsy nemusím, vždy, když nemůžu mluvit, jsem nachlazená a mamča do mě hučí, tak cucám, tak říkám, že raději umřu. Našla jsem ale jedny, které mi překvapivě nevadí. Dám do lékárny, někdo je určitě využije, já to ale nebudu.

  • Orbit Bubblemint - 14g, 11,90Kč
Většinou v boxu byly pálivé žvýkačky a ty já nerada. Tyhle jsou ovocné s chladivou mátou, tak snad to nebude tak zlý.

  • Megafyt Pharma studený čaj - 50g, 54Kč
Z čajů nikdy moc nadšená nejsem, jsem totiž kávová a čaj si dávám pouze při nachlazení. Tenhle ale vypadá dobře, v létě na osvěžení rozhodně zkusím.

  • Ponti Glassa - 12ml
Balzamické glazé je krémová poleva, která se hodí ke grilovaným masům, rybám, sýrům, ale je vhodná i na zeleninu či ovoce nebo jako ozdoba na dezerty a zmrzliny. Vypadá to zajímavě, tak jsem zvědavá.

  • Kotányi steak New York Strip - 28g, 19,90Kč
Koření se vždy hodí. Pouze se smíchá s olejem a maso se nechá marinovat.
  • Bohemia Chips kečup a majonéza - 77g, 24,90Kč
Chipsy mě potěšily asi nejvíce :D Ráda ochutnám a večer na zobání se budou hodit.

  • Musli Mixit
Tyhle musli jsem si vzala za nasbírané body. Minule jsem je ani neochutnala, jelikož se k nim dostal hafan a pošmáknul si :D

Je to poprvé, kdy jsem po otevření boxu neskákala nadšením. Za mě je to nejslabší box, co zatím byl. I když je tam docela hodně zajímavých produktů, já prostě nějak nadšená nejsem.
Jak se box líbí Vám?

6 komentářů:

  1. Já bych asi nejvíc uvítala ty první tři věci, jinak mě nic neoslnilo. No a možná ty žvýkačky, protože nějaké extra pálivé také nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
  2. upřímně je to čím dál horší jak tak sleduju =/ jediné, co za to stojí a je to ojedinělé jsou ty mixit a jesště takový pidi sáček =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem dělala rozbalovací článek, ale jsem docela zklamaná. Asi už ukončím od příštího měsíce předplatné..

    OdpovědětVymazat
  4. Mě dostala ta příchuť brambůrek. :D Kečup a majonéza. :D To by v zahraničí nikdo nejedl. :D Taková typická česká šmakuláda. Já už si kečup na brambory nedávám, mám je radši s majonézou a právě to smíchání obou mi vadí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja kecup normal nejim, jen treba v toastech, jinak nee. Ale na chipsech mi neva, na tech vyzkousim klidne cokoliv :D

      Vymazat
  5. Mně by vadilo, že se v boxu vše opakuje, nepřináší žádné bomby ani nic vyloženě nového na trhu. Tohle jsem si od boxu neslibovala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...