Kosmetika Moje - Řasenky Best a Giga

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? I když není nijak hezky, včera jsme vyrazili i s hafanem do lesní zoo v Chuchli. I když je malinká, tak to bylo moc fajn a alespoň pár fotek Vám příští týden ukážu. Ale už k dnešnímu článku.

Pokud jste ještě neslyšely o kosmetice Moje, tak je čas to napravit. Jedná se o poměrně novou českou značku, která vznikla v roce 2013. Mottem značky je "Krása pro každý den", vyznačuje se tím kombinace krásy, dobré kvality a příznivé ceny. Ceny jsou opravdu skvělé a může si je dovolit každá žena.
Zde najdete prodejny, kde kosmetiku Moje můžete sehnat. Na stránkách se samozřejmě dozvíte i více info o značce. Dnes se podíváme na dvě řasenky, který mi přišly v úžasném balíčku k testování. Příště se zas můžete těšit na jiné produkty. :)

Řasenka Best
Řasenka pro dokonale natočené, objemné a prodloužené řasy. U kosmetiky Moje se mi strašně líbí všechny obaly, působé něžně, jsou dívčí a veselé. A zrovna tahle řasenka má krásný obal, růžová s černou je super kombinace, proto jsem první sáhla po téhle řasence a neudělala jsem chybu. Je opravdu best.

Má menší plastový kartáček, který si poradí s každou řasou. Řasy krásně prodlouží, dodá jim objem a neslepuje je. Během dne drží na svém místě, nerozmazává se a ani neopadává. Tahle řasenka patří mezi ty nejlepší, co jsem zatím měla.
 
Obsah: 8ml
Cena: 79,90Kč
Hodnocení: 5/5


Řasenka Giga
Řasenka pro gigantický objem s regeneračními účinky vitamínů E, C a F. U téhle už budu trochu kritická, jelikož mi tolik nesedí. Řasenka má velký kartáček, ale pracuje se s ním poměrně dobře, na to nemůžu nic říct.

Řasám dodá objem, během dne se nerozmazává, ani neopadá, ale lehce slepuje. Za tohle oběma řasenkám dávám velké plus, jelikož v poslední době mi přišlo, že snad každá řasenka se mi pod okem mazala. U Moje s tím nemám žádný problém.
Problém ale nastává s dolními řasami. Na levém oku je mám asi divný, protože Giga není jediná, která si s nimi neporadí. Bohužel dolní řasy slepí, vytvoří na nich cucky a řasy vypadají opravdu nehezky.
 
Obsah: 11ml
Cena: 79,90Kč
Hodnocení: 3/5

Upozorňuji, že řasy máme každá jiné. To, co sedí mě, nemusí sedět Vám. Řasenka je podle mě hodně individuální. :)

Moc děkuji kosmetice Moje za poskytnutí řasenek k recenzi.

6 komentářů:

  1. U té první řasenky se mi zalíbil také kartáček, takové mám nejraději :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem od nich ještě nic neměla, ale normálně jsem celý sortiment viděla u nás kousek od práce ve večerce! takže si asi brzo něco koupím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu druhou bych zřejmě milovala, takový krásný kartáček! :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych asi šáhla po první řasence Best. Má super kartáček. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám Best a Perfect, zkoušela jsem i Giga, ale Best je best :)

    OdpovědětVymazat
  6. O téhle kosmetice jsem vůbec neslyšela, určitě si koupím tu první, pomalu mi dochází řasenka co mám teď, tak se nová bude hodit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...