Ladybox - Červen 2014

Hezký páteční večer, jak se máte? Určitě většině z Vás začaly prázdniny, co vysvědčení a jaké máte plány na léto? Na červnový Ladybox jsem se dost těšila, hlavně kvůli nápovědám. Hned první odhalila, že v boxu se objevíl barva na rty v kelímku od značky Inglot. A zrovna tohle vzbudilo vlnu nevole. I když v poslední době vždy píšu, že box je zklamáním, tak je to pouze zklamání, ale teď jsem také naštvaná. Žádná barva v kelímku v boxu nebyla, byl tam pouze lesk do paletky freedom. Obrovská lež, která se nedá jen tak přehlédnout. Přijde mi to sprostý. Nápovědy čtu ráda, ale jestliže produkt pak neodpovídá, tak je lepší žádné nedávat a vyhnout se tak problémům. Celkově když jsem box otevřela, tak už na první pohled vypadal chudě a za tři stovky je to fakt slabota.

  • Palmolive sprchový gel Smooth Delight - Plné balení, 250ml
Sprcháče od Palmolive mám ráda a tenhle krásně voní. Obsahuje 100% přírodní výtažky z makadamiového oleje a kakaa.  Ne že bych ze sprcháče přímo skákala nadšením, kor když ho můžu koupit v každé drogerii, ale mohlo to být horší, Palmolive je fajn.

  • Inglot freedom systém lesk - Plné balení, 1,8g
A tady je ten hlavní problém. Místo kelímku lesk do freedom systému. Už by to asi chtělo paletku, jelikož již mám doma tvářenku a stín a tohle balení je hodně nepraktický. Ale paletka vychází na dost a to se mi do ní dávat nechce. Mrzí mě a jsem naštvaná, že v boxu nebyl avizovaný kelímek, protože ten vypadá skvěle a já se na něj fakt těšila. Lesk mám v odstínu 202, naštěstí odstín vypadá krásně. Někdo o něm píše, že je jahodový, já v něm vidím klasickou oranžovou, možná s lehkým nádechem do červena. Vždy doufám, že budu mít růžovou barvu, ale těch už mám tolik, vše podobný, tak jsem vlastně za tuhle ráda.

  • Ladybox štěteček na rty 
Má být vyroben z přírodních štětin. Je praktický, sundá se víčko, dá se z druhé strany a tím vyjedou štětinky. Vypadá dobře a určo využiji. Na rty mám pouze jeden štěteček a tenhle na cesty bude fajn.

  • Philip B African Shea Butter Gentle&Conditioning Shampoo - Vzorek, 15ml
Značka pro mě naprosto neznámá a vzorek, ze které nic nepoznám a vyjde možná tak na dvě umytí. Tyhle úplně malý vzorky nemusím, třeba Goldwell cestovní balení už byly fajn, tohle je fakt mini. Je určen pro všechny typy vlasů.
  • Philip B Paraben Free Light Weight Deep-Cond Creme Rinse - Vzorek, 15ml
Bože, to jsou názvy..Kondicionér obsahuje bambucké máslo, pšeničné a sojové proteiny, které pečují o lesk a výživu vlasů. Vlasům má dodat jemnost.

  • Dara Bags kosmetická taštička Baggie
Další avizovaná nápověda. Na taštičku jsem se těšila a modlila se, aby mi přišla nějaká hezká, ale moc jsem v to nedoufala. Sice mi přišla velká, dále byly ještě střední, ale i úplně malé, jenže s ošklivým potiskem. Pastelky? Dyť je to skoro jak penál, to bych raději střední s hezčím obrázkem. Snad se mi jí povede vyměnit, ale moc šancí tomu nedávám. :-/

Box se opravdu nepovedl, je to katastrofa a navíc lživá nápověda, to je vrchol. Navíc mě štve, že v poslední době se dávají produkty navíc, když se objedná v určitý den. To se vyplatí spíše objednávat v ten den a ne hned, nebo dokonce mít předplatné, to sice jeden produkt navíc dostanu, ale takhle bych mohla mít každý měsíc. A já se včera zaplatila další předplatné...
Jak se box líbí Vám? Také jste rozhořčené jako většina, nebo naopak spokojenost?

13 komentářů:

  1. Čím déle to pozoruji, tím míň lituji, že jsem to nikdy nezkusila. Ale na začátku jsem nad tím fakt uvažovala, nápad se mi původně dost zalíbil. Škoda, že ta kvalita je pořád horší...

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem si Ladybox neobjednala strašně dlouho a poslední dobrou co sleduji obsahy krabiček, tak ani nelituji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani naprosto s tebou souhlasím, já naposled objednávala Vánoční LB, od té doby už ne a taky nelituju :)

      Vymazat
  3. u mně najdeš článek...narozdíl ode mě máš možná hnusný potisk, ale já mám střední s divným potiskem...není vyloženě hnusný, ale radostí z něj neskáču ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, tak jsem ráda, že jsem nakonec neobjednala, zrovna nedávno jsem si stěžovala, jak všude cpou kosmetický taštičky, to by bylo čóro po rozbalení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě teda tragédie.. a za tu tvojí taštičku tě teda fakt lituju.. tahle s tužkama mi příjde šílená!! Ještě jsem pak viděla nějakou s čokoládovými bonbony.. to byla taky hrůza :( Vůbec ti to nezávidím..

    A je fakt, že to přehání.. jako třeba ten lesk navíc jsem vůbec nepochopila, proč ho někdo a má a proč někdo ne? Já ho třeba mám, byla jsem z něj nadšená, jen do té doby, než jsem ho otevřela a smrdí to jak bolavá noha - asi se toho potřebovali zbavit.. asi je to nějaký zkažený.. nebo nevim :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To i s těma bonbonama mi přijde hezčí, barevně je super, ale pastelky prostě ne :(
      Ten lesk taky nechápu, navíc mám předplatný, tak bych docela čekala, že ho tam budu mít. Tenhle box je fakt děsný, výsměch.

      Vymazat
  6. Já jsem s boxem spokojená, ale jen proto, že jsem tam měla bázi pod stíny a lesk na rty navíc (viz můj blog).

    OdpovědětVymazat
  7. A to je taky hrůza! :D A ta tvoje taštička je fakt jak pro školačku. Ladybox jsem měla ráda po jeho zavedení, ale už jsem hrozně dlouho žádný neobjednala a nelituju ani v nejmenším.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně ty věci přijdou celkem fajn, až na taštičku, která se mi tedy taky nelíbí. Nápovědy jsem nesledovala, takže nevím, jak to bylo, ale ta barva/lesk/či co to je, vypadá dobře. Kondicionér s bambuckým máslem bych taky moc ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  9. No taky mi přijde úplná katastrofa! :( Ještě že jsem nic neobjednávala už od minulých prázdnin..teďka se to celkem zhoršilo..

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Chm, no ještě, že ho nemám. škoda té tašky, v tom byl potenciál...právě ta mě lákala, ale napadlo mě, že určitě dostanu kdo ví jakou a hlavně že taštičku si přece koupím za menší peníz v dobré kvalitě. Nebo některé značky dávají k nákupu od určité výše i se sadou miniatur krásné kvalitní taštičky.
    Tak to předplatné zruš, můžeš odstoupit od smlouvy, aspoň já bych to rozhodně udělala.

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem tak ráda, že jsem boxík neobjednala, protože za tohle bych nebyla naštvaná, ale nas*aná, fakt ubohost nad ubohost. A to jsem ho ještě chtěla jako dárek pro ségru, no ta by mě hnala...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...