Spotřebováno za květen 2014

Hezký čtvrtek,
jak se máte? Už máte plány na víkend? Má být horko :)
Dnes Vám ukážu, co se mi povedlo spotřebovat v květnu. Je toho docela hodně, i když většina jsou cestovní balení, ale mám radost. Konečně jsem se k nim dostala a alespoň se mi uvolnilo nějaké místo. Podle mě je zbytečné tyhle malá balení shromažďovat na cesty. Díky Ladyboxu se mi tu stále kupí a za těch pár korun si nějaké s sebou koupím, takže tyhle ráda spotřebuji doma.

1. Šampon Gliss Kur Ultimate color (Recenze) - Určen pro barvené vlasy, po dlouhé době šampon, který mi opravdu sedl. Vlasy lesklý, nadýchaný. Navíc příjemně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

2. Nobilis Tilia čokoládová fantazie (Recenze) - Dokonalá vůně čokolády a pocit, že se opravdu mažete čokoládou. Super hydratoval, dobře se vstřebával a nelepil. Pokožka byla hebká a příjemná na dotek. Opravdová fantazie.
Koupila bych znovu: ANO

3. Wella šampon Volumize (Recenze) - Šampon určen pro jemné vlasy. Vlasy byly po použití úžasně nadýchaný a vypadaly senzačně. I třetí den po umytí jim nechyběl objem. Dobře pěnil, nevysušoval pokožku hlavy. Maximální spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

4. Wella maska Volumize (Recenze) - Regeneruje a posiluje vlasy zevnitř. Opět vlasy krásně nadýchaný, nezatěžovala, ale zas po spláchnutí nebyly tak hebký jako po jiných maskách.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. a 6. Pure Fiji šampon a kondicionér s kokosovým mlékem (Recenze) - Oba produkty nádherně voněly a vůně se držela ve vlasech ještě druhý den. První den po umytí měly docela objem, ale byly takový nijaký a druhý den už vypadaly mastnější. Přírodní šampony mi zkrátka nesedí, škoda, vůně je skvělá. Kondicionér navíc nepomáhal k rozčesávání, docela se cuchaly.
Koupila bych znovu: NE

7. Kiss my face Anti-stress sprchový gel (Recenze) - Vůně borovice a ženšenu, lehce jsem cítila citron, ale vůně není nic pro můj nos. Docela řídká konzistenci a minimální pěnění, mě nijak neoslovil.
Koupila bych znovu: NE

8. Duck Island tělové mléko mandarin & bergamot (Recenze) - Hnusně smrděl jarem, navíc se hrozně špatně vstřebával a hydratace mi taky nepřišla nijak super. Po použití žádná hebká pokožka jako po jiných mlékách.
Koupila bych znovu: NE

9. Dr. Hauschka sprchový balzám levandule - Vzorek vystačil pouze na jedno použití, což mi nevadí, jelikož mi vůně vůbec nesedla. Líbila se mi ale krémová konzistence.
Koupila bych znovu: NE

10. Jelly Pong Pong řasenka Fairy lashes (Recenze) - Řasenka absolutně k ničemu, s řasami neudělala nic. Působila vyschlým dojmem a nejspíš i vyschlá byla. Hezký pouze obal.
Koupila bych znovu: NE

11. Oční stíny Oriflame - Duo očních stínů, které mám doma už docela dlouho. Ale pigmentace je hodně nízká, takže vyhazuji, jelikož nevyužiji ani na doma.
Koupila bych znovu: NE

12. Oční stíny Vipera - Paletku tří očních stínů laděných do růžova a fialova jsem měla doma již nějaký ten rok. Používala jsem je na takové jemnější líčení, jelikož pigmentovaný byly méně. Měla jsem je ale ráda, používala jsem nejsvětlejší a nejtmavší stín. Z těch zůstal už jen zbytek, který navíc ztvrdl a špatně se nanášel.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

13. Tužka na oči se třpytem Nice cosmetics - Moje stálice, kterou používám už x let. Obsahuje třpytky, ale dá se v klidu na denní nošení. V podstatě použivám jen tuhle tužku. Zvládá i slzeni, nemaže se.. Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly Vy? Znáte nějaký z těchto produktů?

7 komentářů:

  1. Čokoládová fantazie od Nobilis mi také velice vyhovovala, vůně úžasná a rovněž ten super pocit po namazání. Mám v plánu si jí opětovně pořídit. Rovněž zkušenosti s vlasovkou od Pure Fiji máme stejné. Výrobky mě dost zklamaly a to mám jinak přírodní věci ráda.

    Radu -UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Se šamponem jsem byla taky moc spokojená, hlavně nádherně voněl :) ! Měla jsem ho asi 3x.
    To tělové mléko Duck Island mám teď ve vzorku také, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové mléko od Duck Island mi nevoní :D Gliss Kurr si chci pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Jelly pond spirala nastvala vela ludi :(( ja som bola rada, ze som tam mala make-up!

    OdpovědětVymazat
  5. tu koupel od hauschky jsem taky poslala dál, protože levanduli nesnáším =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná spotřeba, šampón od Gliss Kur budu muset vyzkoušet, díky za tip :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...