Rtěnkový tag

Po nějaké době si zas dáme tag, tentokrát rtěnkový, který jsem našla zde. Stejně jako Stannah, tak i já jsem zařadila pouze klasické rtěnky. Takže žádné lesky, balzámy ani tekuté rtěnky či pastelky. Takhle mi to přijde mnohem lepší, přece jen, těžko říct, co je vlastně ještě rtěnka. Rtěnkový tag není poslední, určo bude další, takže doufám, že tagy máte rády :) A pokud jste ho již také dělaly nebo chystáte, klidně mi hoďte odkaz do komentů :)

1. Kolik rtěnek vlastníš?
Jak jsem psala, budu počítat pouze klasické rtěnky a těch vlastním 13. Pro mě to je obrovský číslo a myslím, že mám doživotní zásoby.

2. Jaká byla tvoje úplně první rtěnka?
To byla tuším fialová rtěnka od Avonu z valentýnské edice. Rtěnku mám doteď. Sice už ji mám hrozně dlouho, ale je mi líto ji vyhodit, kor když stále slouží dobře. Má tvar srdíčka a nádherně voní.

3. Jaké je tvoje oblíbená značka rtěnek?
Asi žádnou nemám. Rtěnky mám od různých značek. Od levných Miss Sporty až po dražší Yves Rocher. Kdybych si ale měla vybrat pouze jedny, které budu používat, tak to budou Color Whisper od Maybelline.


4. Jaká je tvoje nejoblíbenější rtěnka a jakou nosíš nejčastěji?
Nejoblíbenější bude asi dlouhotrvající od Essence v odstínu 08 Color Crush. A Yves Rocher, která mě na rtěnky právě přivedla.

5. Jaká konzistence rtěnek ti nejvíce vyhovuje?
Určitě hydratační a spíše taková máslová, až lehce do balzámu. Taková, která se dobře nanáší a nezaleze do všech vrásek nebo nezvýrazní každé suché místo.


6. Jaký druh rtěnek obvykle nevyhledáváš?
Určitě mě v drogerii nezaujmou nude rtěnky.


7. Která rtěnka je tvá nejnovější?
Tak to je rtěnka MeMeMe v odstínu Pashima Pink. Vyměnila jsem ji na Ladybox exchange za čistící mléko. Je to krásná, světle růžová barvička. Sice mi Honza řekl, že mi nesluší a více se hodí na blondýnky, ale já ji mám přesto ráda.

8. Kolik rtěnek máš aktuálně ve své kabelce?
Žádnou, v rtěnky s sebou nenosím. V kabelce mám pouze lesk a balzám.

9. Jak skladuješ své rtěnky?
V organizátoru, který jsem sehnala na ebay. Spolu s rtěnkami tam bydlí i nějaké lesky a balzámy.

10. Jaké rtěnky si plánuješ pořídit?
Strašně by se mi líbila další Essence v odstínu 13 Love me, ale odolávám, jelikož za mě těch rtěnek mám opravdu hodně a nestíhám je nosit.

11. Kupuješ si odlišné nebo podobné odstíny? Jaké odstíny preferuješ?
Ráda bych řekla, že kupuji odlišné odstíny, ale není tomu tak. Většina mých rtěnek je v růžových odstínech a poměrně výrazné a po takových koukám i nejvíce. Vždy přemýšlím hrozně dlouho, kterou si vezmu, ale ono to vyjde skoro nastejno. Pak mám jednu oranžovou a tři spíše nude, ale jak jsem psala, určitě vedou ty výraznější.

12. Mění se tvá rtěnková paleta spíše podle ročního období nebo podle příležitosti?
Já se celkově v líčení moc podle ročního období neřídím. I když je pravda, že teď si řikám, že je vhodná doba právě na ty výrazný barvy, ale ty jsem používala i v zimě.


13. Ladíš rtěnku s ostatním makeupem, lakem na nehty nebo outfitem?
Určitě, líčení se vždy ladím podle toho, co mám na sobě a rtěnku podle očí. Myslím, že jsem ten typ, co si naštěstí může dovolit výrazné líčení a to jak očí, tak i rtů a přesto nevypadám zmalovaně a nevkusně. Přesto se ale snažím, aby se oči s rtěnkou nebily.

14. Používáš rtěnky denně nebo jen na speciální příležitosti?
Denně opravdu no, na běžné nošení dávám přednost leskům a rtěnky používám spíše večer.

15. Jakou rtěnku používáš nejméně?
Opět zmíním MeMeMe, ale tentokrát odstín Hot Magenta, který je už spíše do neonova a už to není ono. Prý vypadá jak laciná rtěnka z 80.let. Od té doby jsem ji neměla na sobě, pouze jednou a také naposled. A vlastně jsem ještě neměla Kate, i na mě je hodně výrazná.

16. Kolik jsi nejvíce utratila za rtěnku?
Moc ne, celkově za make-up nejsem tolik ochotná dávat a za rtěnku dám max kolem stovky.

17. Je nějaká rtěnka, kterou sis koupila dvakrát?
Úplně totožná ne, ale mám třeba dvě Color Whisper a ráda bych ještě tu od Essence.

6 komentářů:

  1. Máš veľmi pekné rúže, s Essence súhlasím, tiež je moja naj a mám tiež veľa odtieňov ružovej ako ty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak ve výsledku jich mám také myslím 13-14 :) a přijde mi že je nikdy nevypotřebuji, stejně však plánuji ještě nějaké dokoupit.Teď jsem si pořídila opravdu nádherný růžový odstín od GS jak jsem ukazovala v novinkách na blogu a od Essence takovou fialkovější verzi :)) Ale asi se nikdy neodhodlám jít v nich třeba do města.. :/ Přijde mi že na sebe hrozně strhávám pozornost a to nemám ráda :D !

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok, takéto si vždy prečítam rada :) Ja som robila tag už strašne dávno a týkal sa lakov na nechty :)
    GIVEAWAY u mňa na blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že tvoje sbírka obsahuje samé krásné barvy.

    OdpovědětVymazat
  5. 13 ti přijde hodně? Já jich mám 40 :D Musela jsem si objednat další organizér a to do něj ani lesky dávat nemůžu....prostě bych ty rtěnky tam nemohla dát =D
    Tu pashmiru pink mám taky a není vůbec na blondýnky....
    Jinak to mám všechno přesně naopak =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...