Kde mě všude najdete? Nově i na Facebooku

Milé čtenářky,
přeji Vám krásnou neděli, jak jste si užily víkend? Je poměrně ošklivo a chladno, ale s Honzou nám to včera nezabránilo v návštěvě zoo. :)

Mám pro Vás ale novinku, Beauty of pink ode dneška najdete i na Facebooku. Nad FB stránkou jsem přemýšlela již před nějakou dobou, ale přišlo mi to zatím zbytečné. Teď jsem se ale rozhodla, že to možná nebude tak špatný nápad.

Ráda bych Vás tam informovala o všem jako první, co se děje, co dělám. Ale samozřejmě také o různých akcích, slevách, tipech, jelikož o těch na blogu moc nepíšu, tak bych tohle téma zařadila právě na FB. Budu moc ráda, když stránku podpoříte a budete mě tam sledovat. :)

A za pomoc moc děkuji Tess, která mi pomohla se založením, jelikož jsem docela tápala a bez ní bych určo ještě nad tím seděla a nevěděla si rady :)

9 komentářů:

  1. Super! tiež rozmýšlam nad fb stránkou :)

    http://werushberry.blogspot.sk/ GIVEAWAY!!

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě nemáš vůbec za co, jdu si tě hned zalikovat ať o nic nepřijdu ;) Zvládla si to vše sama jen jsem ti jednu věc poradila! a ještě mi to trvalo díky blbýmu netu =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, ještě jsi s tím měla takové starosti :)

      Vymazat
    2. ale prosím tě...žádný starosti spíš jsem myslela, že to rozbiju...jen sem nevěděla zda ten mobil odkud šel net nebo ten notebook =DDDD

      Vymazat
  3. Máš krásný design blogu ;) A Fb stránka je určitě skvělý krok, gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, tak to se jdu hned přidat i na FB :) Sama furt přemýšlím jestli si založit i stránku na FB pro čtenářky nebo naopak ne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...