Ladybox - Srpen 2014

Celý den jsem se těšila až skončím v práci, dorazím domů a otevřu si boxík. Domu jsem dorazila a box nikde, mamča ho nechala u ní v práci, kam si nechávám posílat všechny balíčky. Takže jsme hned vyrazily, rozhodně bych nevydržela do zítra :D
Z předchozích boxů jsem byla hodně zklamaná, někdy dokonce i naštvaná, přesto jsem se na tenhle těšila a věřila, že bude fajn. A musím říct, že tentokrát jsem spokojená.

Po delší době máme změnu krabičky. Z růžové se stalo žluté víčko a modrý spodek s nějakými ornamenty. Změna pro většinu asi příjemná, také proti ní nic nemám. Neurazí, nenadchne.
 
  • Anatomicals sprchový gel Rose - Plné balení, 250ml
O tom, že se v boxu objeví sprcháč Anatomical jsem četla v nápovědě. Upřímně jsem nadšená nebyla, jeden jsem již měla a i když jsem zpočátku z něj byla nadšená, po nějaké době se hrozně omrzel. Přišel ale úplně jiný druh sprcháčů, takže nemám co vytknout. Mám krasný růžový, verzi Rose, která příjemně voní.

  • Paese lak na nehty - Plné balení, 9ml
Od této značky mám již dva produkty a jsou fajn. Lak má překrásnou barvu, foťák ji vzal docela do červena, ale je meruňkový. Bohužel laky momentálně moc nevyužiji, jelikož mám umělé. Takže využití max na nohách :D

  • Jordana linkovač se štětečkem Semi-permanent - Plné balení, 4,5ml
O linkovači jsem také četla v nápovědě a jen doufala ve fajn barvu. Linky mají být v barevném letním odstínů, mě přišla stříbrná, tak teda nevím no. I když tenhle konec léta asi vystihuje :D Prvně jsem přemýšlela, že bych je zkusila vyměnit, ale nakonec si je nechám. Sice mám spousty černých a linky si dělám jen občas, myslím ty horní, tak je jedno, zda mám stříbrné nebo barevné. Mají vydržet celý den, tak jsem zvědavá.

  • Calypso Demake-up odličovací houbičky viskózní - Plné balení
Z houbiček jsem nijak nadšená nebyla, ale jakmile je viděla mamča, tak hned zavzpomínala, jak je kdysi používali a že byly úžasné. Dají se vyprat a poté znovu použít. Tak vyzkouším a uvidím. Sama bych si je nekoupila, tak mám aspoň možnost vyzkoušet

  • Keims regenerační balzám na rty s gingo bilobou - Plné balení, 10ml
Z balzámu mám radost, na obalu je psáno red tea a mimosa a voní moc příjemně. Navíc obsahuje SPF15. Balzám mě potěšil asi nejvíce. Různá patladla na rty, to já můžu.

  • Mixa testovací balíček - Bonus, vzorky
Vzorečky se mi začínají doma pěkně kupit, asi to bude chtít, abych se do nich pustila. A Mixy mám docela hodně.


Srpnová edice se opravdu vyvedla, já jsem spokojená a využiji vše. Navíc když na to teď koukám, je to samé plné balení, takže paráda.  Doufám, že září to nepokazí a Ladybox bude zas jen samá skvělá krabička.

Jak se Vám obsah líbí? Objednávaly jste?

20 komentářů:

  1. Já jsem LadyBox nikdy neměla, ale moc se mi líbí co jsi v něm měla. Houbičky určitě vyzkoušej, jsou skvělé. Lak vypadá krásně a balzám taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím Ti ten sprchový gel, mě přišel oranžový a ten mi teda vůbec nevoní :/ A lak je taky krásný, já mám fialový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tentokrát odolala, na sprcháč a linky mě nenalákaly. Spíš jsem uvažovala o koupi kvůli té pěkné krabičce, ale nakonec jsem nekoupila. Z celého obsahu je mi nejvíc líbí ten balzám na rty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nevyzerá to zle, ale asi by ma to aj tak moc nenadchlo.
    Ale ten balzam nemusí byť zlý :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné věci, ale jsem ráda, že jsem neobjednala - prostě nic "spešl", z čeho bych skákala radostí ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. dlouho jsem uvažovala, že ho objednám a díky bohu, že jsem se udržela....keims plný produkt je balzím na rty? to by mně dožralo....jo a houbičky jsou best použvám 1x týdně na masku a mám vybalenou pořád tu první =) normálně, ale stojí 12,- =DDDD

    Loveliness By Tess


    OdpovědětVymazat
  7. houbičky už používám kdo ví jak dlouho.. ale z tohodle balíčku bych byla zklamaná..

    www.beautybylucka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mně by potěšil lak na nehty a balzám na rty :)
    Hezky si Lady box užij.... :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
  9. Box už jsem viděla u Ketrin a moc mě teda nenadchl. Místo sprcháče by tam mohlo být něco jiného :) Radost by mi udělal balzám na rty a lak na nehty
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si LB objednala skoro po roce a jsem docela mile překvapena. Ne že by box byl úplně wow, ale všechny výrobky využiju. Nejvíc se mi líbí tekuté linky (mám modré) a lak na nehty od Paese.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Houbičky jsou boží a jako jediné bych je asi fakt nadšeně používala. Ale za těch pár korun si je můžu koupit sama :D Jinak mě nic nezaujalo. Ani nelituji, že jsem žádný box nikdy neměla, i když ze začátku tam byly některé věci fajn.

    OdpovědětVymazat
  12. Škoda, že jsem neobjednala :) Tentokrát bych využila vše no :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. LB jsem měla dvakrát a nikdy žádná sláva, DM box byl stoprocentně lepší! Ani tenhle balíček by mě nepotěšil

    OdpovědětVymazat
  14. Já tě obdivuju, že máš ještě elán objednávat :) Mě už nic moc nezaujme, a když, tak si raději koupím jen tu jednu věc v normálním balení.

    OdpovědětVymazat
  15. Mně tenhle box přijde takovej nemastnej, neslanej. Co se týče houbiček, nechápu, jak je jako používat, přijde mi, že mě prostě nemůžou odlíčit :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Som rada ze som boxom odolala, radsej si kupim veci, ktore potrebujemma viem ze ich urcite pouzijem.

    OdpovědětVymazat
  17. hmmm... Boxy si neobjednavam a myslim ze robim dobre. Nic v boxe ma nezaujalo,

    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  18. Tak mi se líbí sprcháč a pak lak Paese.. mám jeden červený a je opravdu skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj,
    pozývam Ťa ku mne na blog , kde práve prebieha GA o pekné ceny- kozmetika+šperk:)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/08/giveaway-nr2.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...