Nákupy a novinky za červenec 2014

Hezkou srpnovou neděli,
máme tu další měsíc a to pro většinu z Vás znamená půlku prázdnin pryč. Jak si je užíváte? Mě včera odjeli naši na dovču, takže jsem tu sama. Na jednu stranu jsem ráda, ale na druhou jsem trochu strašpytel a večer mi svítí celý barák a usínám s televizí. Celkově blbě usínám při tichu a kor ted. :D Před chvílí jsem naložila maso a večer, doufáme, že nebude pršet, budem s Honzou grilovat.

Jistě víte, že na začátku měsíce nás čekají různé statistiky. Začneme jako vždy nákupama, které oproti jiným měsícům jsou docela skromné, zvlášť co se týče kosmetiky.

Kosmetika
Sice se ted všude valí slevy a různé akce, všechny šly ale mimo mě. Jelikož jsem byla na dovče, tak jsem je prošvihla a pak se moc nikam nedostala. Ale nevadí, alespoň ušetřím a nic zvláštního teď nepotřebuji.

Jako tradičně začneme Ladyboxem. Z toho, co vidíte na fotce mi vlastně zůstali jen vzorky a lesk. Rexonu a gel dostala mamča. Ještě tam byla maska, ale tu nevyužiju. Box se hodně nepovedl, pro mě téměř nevyužitelnej.

Opalovací mléka od Bione Cosmetics jsem měla rovnou dvě. Samozřejmě jsem je nevyfotila před odjezdem na dovču, takže fotka jen jednoho, které jsem vzala od mamči k pózování. Určitě bude příští týden recenze.

Cestovní dávkovač na parfém jsem sehnala přes slevomat asi za 120Kč, abych netahala celou voňavku. Je ale hrozný, parfém nejde  téměř odstříknout, většina skončila mimo a šíleně to trvá.
Potřebovala jsem voděodolnou řasenku, tak jsem sáhla po GS, jelikož její řasenky jsou za mě nejlepší. Voděodolná není ani omylem. Naštěstí mi pár dní na to přišla na testování od YR a je skvělá. Recenze už bude brzy.

A u Nikol jsem vyhrála giveaway. Ještě balíček obsahoval rtěnku, ale tu si vzala mamča. Z výhry mám radost, taštička je moc hezká a hned jsem ji využila, lak má super barva a stíny také. :)


Oblečení
Než jsem dojela, chtěla jsem ještě na letní nákupy, tentokrát na Černý most, kde je spousta pro mě zajímavých obchodů. Bohužel jsem byla hodně zklamaná a nakoupila až na konci v New Yorkeru a Gatu. I když slevy všude obrovský, nic, co by mě vyloženě zaujalo.

V NY jsem měla vyhlídnuté krajkované tílko s růžemi, které jsem si naprosto zamilovala. Cítím se v něm skvěle a mohla bych ho teď nosit furt, na léto je ideální, jelikož záda tvoří pouze krajka. Top bez ramínek jsem na dovče také nosila hodně a je super. Taky jsem se neovládla a sáhla po tričku s Mimoňama, nešlo odolat :D Klasická trička s potiskem tolik neunosím, dávám už přednost spíše eleganci a v létě tílkům, ale na doma nebo sem tam si je ráda vezmu. Bílé tílko za 399Kč, topík asi 349Kč a tričko 249Kč.

Také jsem chtěla tělové a bílé spodní prádlo a nějaké kalhotky, na prádlo jsem ujetá, to bych mohla kupovat furt, pokud se mi nějaký líbí. Ale v NY si vždy počkám na slevy. Sehnala jsem, měli tam úžasný výběr. Bílá podprsenka za 249Kč, tělová za 179Kč a kalhotky do 80Kč.

Pak jsem ještě od Vánoc měla poukázky do Reservedu a Croppu. V Reservedu si vybrala mamča a v Croppu mě zuajala mikča se Spongebobem. Infantilní já se znovu ozvalo. Mikča byla za 250Kč a ještě mi chybělo jednou tolik. Nic jsem nemohla najít, až jsem narazila na poslední kus bačkor v mojí velikostí. V zimě mám furt zmrzlý nohy, tak proč ne, navíc s Půem. Trošku mě mrzelo, že na nich nebyl Ijáček, ale nějak jsem se s tím smířila. A bačkory na pokladně byly ještě levnější, než být měly, tak jsem rychle sáhla po obyč tílku.

Jakou radost jste si v červenci udělaly Vy? Podlehly jste velkým slevám?

2 komentáře:

  1. No.. Ladybox, to už je taky kapitola sama o sobě. Říkala jsem, že si objednám asi předplatné na léto.. ale po tom, co předvedli s tím červnovým, jsem na ten červencový neměla vůbec náladu. A dobře jsem udělala, moc mě to nenadchlo teda. Co se týče srpnového, taky to moc nevidím růžově, jelikož ani podle popisu, co bude obsahovat mě to nenadchlo teda..

    Jinak, oblečení moc krásný, ale já osobně bych si vybrala jen ty květované. Na ty tríča a mikči s potisky nějakých postaviček atd..moc nejsem a nelíbí se mi to na mě :) Ale je to pěkný, to jako jo :)

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...